Juleavslutning 17. desember 10 glade brytere opp til Bryteknappen

Siste onsdag før jul arrangerte vi juleavslutning for klubben med avslutning for høstens Bryteskole med kvalifisering for Bryteknappen. Vi takker for godt oppmøte av aktive og foreldre. 10 av våres brytere gikk opp til bryteknappen!

Klikk link for å lese mer og se alle bildene fra juleavslutninga

Disse var Sebastian, Rafael, Daniel, Robin, Sofia og Erik fra Bryteskolen, samt Andrea, Knut Emil, Sebastian og Magnus som ikke hadde tatt Bryteknappen fra før. Alle kom seg godt i gjennom prøvene og ble belønnet med medalje og diplom. Trener Naser stilte for anledningen som dommer i prøven.

Juleavslutningen ble 2 timer med høy aktivitet, spente aktive (og foreldre), mye pølser, kaker, brus og kaffe og en flott oppvisningskamp fra to av våres jentebrytere – Andrea og Maria.

Takk til alle fremmøtte og vi i styret gleder oss over en gjennomført Bryteskole med god deltagelse. Med god hjelp av nettopp Bryteskolen har vi nå et bra 1. parti vi kan bygge videre på!

Bilder fra Juleavslutninga:Oppvarming før prøven.Spente foreldre venter.Sebastian demonstrer mare på Magnus.Magnus med godt feste på rygg etter en dukking.Andrea med halv nelson.Sebastian med kvart nelson.Robin med kvart nelson.Sofia med kvart nelson.Daniel viser mare på Sebastian.Erik med et armdrag på Magnus.Knut demonstrerer dobbelt underdrag for dommerne.Premieutdeling: Erik.Premieutdeling: Rafael.Premieutdeling: Sebastian Koldstad.Premieutdeling: Sebastian Aak.Premieutdeling: Andrea.Andrea og Maria viste en flott oppvisningskamp. Her tar Maria tysker-mara på Andrea.En glad brytergjeng.Blomster til trenerne Naser og Roy.Kiosk-gjengen; Marius, Mads, Andrea og Maria.Lagbilde: Oppe fra v. Mads, Naser, Maria, Andrea, Sebastian, Knut Emil, Rafael, Daniel, Robin og Frank Are. Nede fra v. Sebastian, Sofia, Erik og Magnus.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.