Referat Fredriksten Cup 9. januar 


Lørenskog B.K. på stevne i Halden!

Lørdag 9. januar deltok vi på Halden-stevnet Fredriksten Cup. Vi så mye bra innsats fra våre aktive; Even, Magnus, Mahmen, Moslim, Maria og Daniel, samt mye lærdom å ta med hjem på trening.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Even som deltok som nybegynner knøtt hadde bare én kamp, som han seiret i. Even kjørte på med flere marer. Han forsvarte seg godt men må jobbe mer godt feste og å fange ryggen til motstanderen.

Magnus (første stevne i G12) vant sin første kamp i en god kamp mot en teknisk sterk konkurrent. Magnus var sterk nede og vant på fall. Den andre kampen hadde mange gode forsøk og Magnus var flink i sona. Poengsummen stod likt på slutten av kampen men tapte på sist scoret poeng-regelen. Den tredje kampen gikk Magnus nesten full tid mot en sterk motstander han måtte gi tapt for.

Mahmed gikk sitt første stevne og rett inn i regulær klasse (Knøtt). Han viste en imponerende start. Han seiret i første kamp og hadde god kontroll nede og fikk til styrting oppe. Må passe på angrep oppe og på hode. Andre kampen endte likt i poeng mot en tøff motstander. God til å lese sone. Tredje kampen ble tap da han røyk på en mare, men fikk selv inn to marer. Må passe på angrep samt sone. Sterk innsats i sitt første stevne der han viser at han raskt har lært mye grunnteknikk og bryteforståelse. Må jobbe videre med å slå inn grepene oppe.

Moslim (G15) gikk sitt andre stevne og viste god innsats. Han vant første kamp og fikk inn bra hodefall, mare og styrting. Andre kampen var bra men endte i tap. Moslim fikk en verdifull erfaring med å ikke prøve hode-i-klemme når motstander har livet. Tredje kamp ble vel tøff og endte i tap men med god læring om å passe på i sone.

Daniels (G15) første kamp kunne fort endt i seier. Noe ufokusert i første omgang der han gikk på mare, men i 2. omgang slo han tilbake og la neste motstander på fall etter mare. I siste omgang fikk Daniel dessverre strekk midtveis som stjal fokuset som endte med tap. Andre kamp varte i to omganger men Daniel tapte på poeng. Kampen ble litt preget av den lille skaden han dro med seg fra første kamp. I siste kamp lærte han at man må være mer aktiv i forsvar nede.

Maria (P15) hadde bare én motstander i sin klasse. Dette ble en match med godt tempo og god innsats. Hun hadde god kontroll midtveis i kampen, men var uheldig med en rulle der hun selv havnet på rygg og fall-tap. Uflaks.


God innsats folkens!
Aktivitet før stevnestart.Mahmed i kamp.Even i kamp.Magnus i kamp.Magnus vant sin første kamp.Moslim i kamp.Daniel i kamp.Maria i kamp.Daniel i kamp.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Even i kamp.Magnus i kamp.Dagens aktive; Moslim, Even, Daniel, Mahmed, Magnus og Maria.Fra premieutdelingen for Knøtt og Nybegynner.Gutta får premie.Glade brytegutter; Mahmed og Magnus.Moslim i kamp.Maria i kampMoslim i kamp.Medaljer!!!Etter stevnet.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.