Juleavslutningen onsdag 14. desember 


Full rulle på Bryteloftet

Denne onsdagen før jul var det juleavslutning for hele klubben og alle elever fra Bryteskolen skulle opp til bryteknappen. Det ble kort sagt fullt hus på Bryteloftet!

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder fra juleavslutningen, samt de nye klubbfotoene

Alle bryteskoleelever med familie og alle aktive i klubben var invitert denne kvelden for å markere slutten for høstsesongen samt avslutningen for Bryteskolen 2011. Vi er mildt sagt veldig fornøyd med oppmøte: Rett i underkant av 100 par ivrige øyne fulgte denne kvelden og det var høy stemning i lokalet!

På programmet stod briefing av familie om planen videre for førstepartiet, oppvarming og bryteknappen for bryteskoleelevene, demo-kamper fra de litt eldre aktive fra hovedpartiet, loddsalg, og selvfølgelig kiosk med pølser, brus, kaker, kaffe og vafler.

Bryteskolens elever skulle altså vise hva de hadde lært denne kvelden og kvalifisere seg for Norges Bryteforbunds bronsjeknapp. Dette gjøres ved å vise tre grep i stående og tre grep i partere-bryting. Totalt deltok ca 30 elever som alle stolt ble premiert med diplom fra klubben og bryteknapp.

Kvelden ble avrundet med klubbfoto med ca 50 aktive inkludert Bryteskolen. Disse bildene kan du også laste ned i høy oppløsning fra Mediearkivet.

Vi takker alle fremmøtte for en kveld med høy aktivitet og legger også til at vi er veldig fornøyd med at såpass mange fra Bryteskolen nå har valgt å fortsette som regulære medlemmer på førstepartiet!

Bilder fra juleavslutningen:Godt oppmøte! Briefing av kveldens program.Oppvarming.Oppvarming av nakke.Gjestene har også funnet seg til rette i sofagruppene.Kiosksalget er også i gang!Frank står for siste instrukser for bryteskoleelevene.Chris og Frank viser grepene en siste gang.Chris og Frank viser grepene en siste gang.Elevene i kø før de skal opp til pers.Elevene i kø før de skal opp til pers.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Elevne som er ferdig følger med!Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Hmmm, ikke fra prøvene til bryteknappen.Stor aktivitet i kiosken.…og stor aktivitet i vaffelstekingen på styrerommet.Daniel og Are fra Skedsmo B.K. i demo-kamp.Daniel og Are fra Skedsmo B.K. i demo-kamp.Daniel og Are fra Skedsmo B.K. i demo-kamp.Elevene følger med på demo-kamp.Moslim og Magomed i demo-kamp.Frank som sidedommer.Sulim og Magnus i demo-kamp.Anders og Magnus i demo-kamp.Og da venter alle spent på diplom og bryteknapp!Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Fra utdelingen.Vinnere av loddtrekningen.Diplom fra klubben...…og bryteknappen fra Norsk Bryteforbund (NBF).KLUBBFOTO: Bryteskolen 2011!KLUBBFOTO: Sesongen 2011-2012!KLUBBFOTO: Sesongen 2011-2012!

Klubbfotoene kan lastes ned i høy oppløsning fra Mediearkivet!Til slutt en vegg-salto av Moslim.Til slutt en vegg-salto av Moslim.Til slutt en vegg-salto av Moslim.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.