Klubbkveld på Lørenskog Kino 21. desember 


LBK klubbvideo på storlerett…. og Happy Feet 2!

Onsdag 21. desember var det oppmøte på kino i stedet for på brytematta. I samarbeid med Lørenskog Hus hadde vi fått en hel kinosal til disposisjon og inviterte alle medlemmer og familie til klubbkveld! PS: Var du ikke til stede å fikk se "Klubbvideoen 2011"? Du kan nå laste den ned!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Da årets tradisjonelle juleavslutning først og fremst handlet om bryteknappen for bryteskoleelvene ønsket vi å gjøre noe spesielt også får de eldre i klubben. Så da benyttet vi sjansen når vi tilbud om egen kinosal på Lørenskog Kino. Med rundt om kring 50 oppmøtte klarte vi nesten å fylle hele salen og alle var spente om denne overaskelsen vi hadde snakket om.

De siste dagene før denne kvelden hadde Petter´n gått gjennom fotoarkivet for det siste kalenderåret og satt sammen en videokavalkade inkludert litt live-video fra klubben - og han gjorde en god jobb også!

Vi startet derfor kvelden med en visning av "Klubbvideoen 2011" som viser godt alt hva vi gjør i klubben i løpet av et kalenderår, fra trening, stevner og turer til sosiale samlinger. Var du ikke til stedet å fikk se den? Vi kan dessverre ikke vise den her i Brytebloggen - men du kan nå laste den ned fra Mediearkivet.

Etter dette kalte vi de to ferske kretsmesterne - Daniel og Martin - til scenen der de hver seg ble premiert med et gavekort fra Game. Til slutt viste vi animasjonsfilmen Happy Feet 2 - som faktisk var ganske artig!Kretsmesterene Daniel og Martin mottar gavekort fra klubben!Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.