Ny hovedtrener i Lørenskog Bryteklubb 


Ny hovedtrener vil gi et sportslig løft for hele klubben!

Vi har nå vært så heldig å få Patrick Malmsten med på laget. 23-åringen vil gå inn som ny hovedtrener for hovedpartiet mandager og onsdager. Dette vil gi et sportslig løft for hovedpartiet da vi får én fast hovedtrener. Dette er gode nyheter også for førstepartiet da vi "frigjør" litt ressurser som gjør det lettere og få et enda bedre opplegg for førstepartiet.

Klikk på linken for å lese mer

Først retter vi en stor takk til Kristian Lian for hans innsats som hovedtrener på onsdager. Kristian har gjort en flott innsats og skal ha mye av æren for at vi har fått et såpass solid hovedparti. Kristian selv vil bli mye opptatt jobbmessig i tiden som kommer og synes selv det er positivt for klubben med en ny hovedtrener som kan stille både mandager og onsdager. Fra klubbens side er dette et ønske vi har hatt i flere år og er veldig glade for å ha fått til et samarbeid med Patrick. Det gir oss et bedre fokus og kontinuitet med en fast hovedtrener og det vil også være Patrick som setter opp den sportslige planen (Chris vil forøverig fortsatt stå for fredagstreningene).

Patrick har en lang fartstid innen bryting, ca 10 år, og stiller med stor kunnskap, iver og brytekunnskap klubben vår vil dra god nytte av. Patrick er medlem i Oslo Bryteklubb (OBK) der han også har vært trener i vel 5 år, først på minstepartiet før han tok over mellompartiet for ca 2 år siden. At han stiller opp som trener for vårt hovedparti skjer med full enighet med OBK som synes at dette er veldig positivt. Patrick vil både utvikle seg selv og sin trenerkarriære samtidig som han utvikler gutta våre! Planen er at han også etterhvert vil følge gutta på stevner noe som vil gi mer effektiv og riktig trening.

Patrick er også ansatt på NTG (Norges Toppidrettsgymnas) - bryterlinja, der han sammen med Stig Andre har ansvaret for det sportslige programmet og oppfølging av elevene når Stig Andre er på reisefot. Stig Andre er jo som kjent et stort navn og OL-håp i norsk bryting. Patrick har også trenerutdannelse gjennom Norges Kampsportforbund opp til Trener 2 - del 2.

Til slutt en hilsen fra Patrick selv: "Jeg er veldig glad for å få muligheten til å trene den flotte gjengen Lørenskog Bryteklubb har rekruttert. Dette er en stor mulighet for meg til å utvikle meg som trener og håper deres utøvere får den utviklingen jeg ønsker å gi dem. Ser frem til å samarbeidet med rester av trener-teamet og klubben!"

Vi ønsker Patrick velkommen i Lørenskog Bryteklubb og gleder oss til utviklingen.
Patrick gir innstrukser på trening.Partere-bryting vil være et av fokusområdene denne vår-sesongen!Fra førstepartiet: Det er gledelig å se at så mange fra bryteskolen har valgt å fortsette som medlemmer i klubben!

Med ny hovedtrener for hovedpartiet vil vi også kunne ha enda større fokus på utviklingen av førstepartiet!
Godt oppmøte også blant foreldre av førstepartiet.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.