Stevnerapport Lørenskog Cup 14. april 


Lørenskog Cup 2012 - Stordugnaden for klubben

Lørdag 14. april var det igjen klart for klubbens store event; Lørenskog Cup! Det ble et vel arrangert stevne og styret er godt fornøyd med gjennomføringen og veldig godt fornøyd med årets stevnegjeng. Det ble ny rekord for antall deltagere for våres del, noe som sier litt om hvor godt det har grodd i klubben denne sesongen!

Klikk på linken for å lese mer om stevnet, om hvordan de aktive gjorde det, og se mange bilder!
 
Det var store forventinger til vårt eget stevne Lørenskog Cup 2012, og vi håpet i år som tidligere stor påmelding. Stevne stod faktisk lenge i fare for og måtte kanseleres da Skårerhallen var under rehabilitering - igjen - men i siste liten fikk vi klarsignal fra kommunen. Dette gjorde forberedelsene til selve riggingen lettere da det er mye utstyr som skal på plass! Et par uker i forveien samlet vi alle foreldre i klubben til et informasjonsmøte og ansvarsfordeling, og også her var oppmøtet meget bra. Antall hjelpende hender var mange i år og styret ønsker å takke alle som stilte opp for klubben denne helgen!

Dugnaden: 
Fredag startet opprigging av stevnet og arbeidsoppgavene var sånn noenlunde fordelt på forhånd; noen tok turen til OBK for og hente utstyr der mens andre ryddet mattene våre ned fra loftet. Mødrene var i full sving med matlagingen og kantinen begynte og ta form. Chris og Pettern gjorde god innsats med podiet som stod klar i sitt råformat allerede kl 16.00 (ny rekord).

Rundt kl 21.00 var faktisk det meste på plass, dette har aldri gått så fort, så nå lå alt til rette for at vi skulle bli ferdig med den tekniske riggingen før midnatt. Men som tidligere år er det noe med at ting tar tid. Det kommer alltid noen uforutsette problemer som må løses og som av en eller annen merkelig grunn alltid tar lengere tid en antatt. Alle i styret kjempet det vi hadde og kan i hvert fall si at vi ble ferdig tidligere i år en noen gang før, kl 01.00. Da var alt duket og klart for Lørenskog Cup 2012! Forøverig, når vi skriver om dugnad; Nedrigget etter stevneslutt gikk på utrolige 3 timer i år inkludert vask av hele hallen! Takk også til Henning som nå hjelper til på alt klubben gjør, og til Morten som stiller opp for Lørenskog Cup hvert eneste år uten en gang å være medlem av klubben (sånn går det når du har en lillebror i styret).

Stevnet: 
De siste årene har vi stilt med mange aktive og i år satte vi helt klart rekord. Totalt 36 ivrige Lørenskog-brytere var på plass lørdag morgen og samtlige hadde nok litt sommerfugler i magen. Aldri før har vi stilt så mange, så laglederoppgaven ble den store jobben denne dagen. Her var det mange foreldre som gjorde en kjempejobb og fikk også kanskje satt seg litt inn i brytesporten da det er mange regler en bryter må forholde seg til. Totalt hadde Lørenskogs aktive litt over 100 brytekamper hvor alle viste seg fra sin beste side. Verdt å nevne er også at vi kunne stille både Pedro, Elizabeth, og Jon Olav som laglere, disse har erfaring både fra klubben vår og fra kampsport. Det er gøy å se at tidligere medlemmer av klubben kommer tilbake etter noen år med egne barn som aktive medlemmer!

Bryteskoledeltagerne og knøttebryterne viste virkelig at de hadde fulgt med på treningen, her ble det slått marer, hodefall samt noen selvkomponerte grep som alle gav poeng. Alle ble premiert og virket veldig fornøyd med egen innsats. Det er full premiering for alle som deltar i bryteskole-, nybegynner- og knøtteklassen som også er et satsningsområde (i tillegg til G12/15 og Ungdom). Vår filosofi er at også de minste, som er bryte-Norges fremtid, fortjener et stevne i bra format noe som også viser seg på deltagelsen fra andre klubber: Ca 100 bryteskole-, nybegynner- og knøttebrytere fra rundt regnet 16 bryteklubber deltok på årets stevne.

Blant aldersbestemte fikk vi virkelig se fremgang etter at Patrick har tatt over hovedansvaret på storepartiet. Det er stor brytemessig fremgang og gjengen tar nå store steg i riktig retning. Vi i styret er kjempestolte over gjengen som viser at det gror godt i klubben om dagen, og vi gleder oss allerede til neste sesong!

Beste klubb ble i år, som i fjor, Kolbotn. De stiller også en stor brytegjeng og er blant favorittene. Det store dette året er at vi, Lørenskog, ble nummer 2! Dette er et meget godt tegn på at vi gjør de riktige tingene og at våre aktive er på vei frem i bryte-Norge. Totalt ble det mange medaljer på oss, og dette er meget gledelig å se. En stor takk til de aldersbestemte som virkelig har lagt ned mange timer på Bryteloftet.
 
Tidligere år har vi skrevet litt om alle aktive som deltok, i år var vi rett og slett for mange til å gå igjennom hver og enkelt. Vi må uansett nevne Daniel (som slo regjerende nordisk mester) og Emi som begge vant sine vekter etter mange gode kamper, gratulerer med 1. plass til begge! Styret vil takke alle for en kjempeinnsats både på og av matta. Uten dere ville ikke cup’n vår blitt det samme.

Snart er sesongen ferdig og klubben planlegger en stor fest som avrunding. Her vil det bli noen overraskelser både for store og små, kanskje for foreldre også. Så folkens hold av lørdag 9. juni, da blir det fest!

Til slutt en liten funfact: Kantine- og fruktsalget gikk så det suste i år. Vi fokuserer på å lage i stand mye god og sund mat, men i tillegg da; vafler og enda mere vafler - folk får jo ikke nok av dette. Etter en liten beregning solgte vi utrolige ca 600 vafler!!!

Se bilder fra stevnet:

Vi beklager å ikke ha bilder av alle aktive på matta, med en så stor stevnegjeng ble det en litt for stor kabal å få til denne gang. Først et bilde fra hele stevnegjengen! Selvom vi mangler noen her ser vi hvor store vi er blitt!Bra oppmøte på informasjonsmøte i forkant av stevnet.Fra dugnaden.Fra dugnaden.Fra dugnaden.Fra dugnaden.De minste fikk også anledning til å plaske litt under dugnaden.Fra dugnaden.Alt duket og klart!Alt duket og klart!Fra det tekniske opprigget.Fra det tekniske opprigget.Deltagerlister henger klare.Fra det tekniske opprigget.Fra det tekniske opprigget.Ingen tvil om hva som skal skje i Skårerhallen!Det begynner bli godt med folk på tribunen.…og på matta!Fra innveiing som foregår på Bryteloftet.Fra innveiing som foregår på Bryteloftet.God stemning på matta.God stemning på matta.Pedro leder oppvarmingen.Pedro leder oppvarmingen.Pedro leder oppvarmingen.Pedro leder oppvarmingen.Nakkeoppvarming er viktig.Nakkeoppvarming er viktig.Gutta klar til briefing før stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra tidtagerbordene.Fra tidtagerbordene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Viktig med hvile mellom kampene.Sosialt mellom kampene i klubbhjørnet.Sosialt mellom kampene i klubbhjørnet.Fokus før kamp!Mens andre er opptatt med å holde oversikten ;)Full kontroll i sekretæriatet.Utsikt fra sekretæriatet.Glad selger-team i kantina.Vi fikk også i år besøk fra Sverige!Hellem stilte som vanlig med frukt som gir god inntjening!Sanitet og plaster på såret er også en del av et brytestevne.Fra premiebordet. Vi stilte i år med nye spesialstøpte medaljer fra Japan!Fra premiebordet. Vi stilte i år med nye spesialstøpte medaljer fra Japan!Fra premieutdelingen, utsikt over noen av fremtidens bryte-Norge.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Dommerne tar seg også en pust i bakken.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Emi er glad for seier!/i]Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.