Hyggelig grillfest for klubben! 


Lørdag 9. juni var det tid for sommeravslutning.

Vi hadde for anledningen leid Finstadjordet Vel og invitert hele klubben, store og små, for å feire avslutningen av sesongen 2011-2012. Det ble ca full brakke og en kveld med mye moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder .

Styret bestemte at det nå var på tide med en skikkelig klubbfest igjen, det er tross alt blitt tre år siden 30-års jubileumet. Tradisjonen er å avrunde sesongen med en tur på Tusenfryd, men i år ønsket vi et mer sosialt opplegg siden klubben har vokst så godt. Med en grillkveld kan vi være mer sammen samt at foreldrene kan bli bedre kjent med hverandre!

Etter opprigg fredag kveld og lørdag formiddag var det klart for å ta i mot gjestene kl 17. Planen for kvelden var felles grilling og spising på langbord, fotballspilling for gutta og flere overraskelser. Med to supervarme tønnegriller ble det fort liv i gjengen og mens de aktive stort sett holdt til på fotballbanen ble det snart tid for mat. Med et fremmøte på ca 50-60 små og store fylte vi lokalet egentlig veldig bra, det var ikke mye plass til overs.

Etter at mye god mat var fortært var det på tide med en aldri så liten gjennomgang av sesongen. Dette har vært en veldig bra periode for Lørenskog Bryteklubb med stor stevnedeltagelse, veldig stor oppslutning på treningene, flere bra helgeturer her i Norge og i utlandet, samt ny hovedtrener. Etter å ha snakket kort om alt som har skjedd, ønsket vi de tre ferske styremedlemmene, Chatrine Hegge, Bjørn Tore Andresen og Henning Skau, velkommen til styret. Vi nevner kort at vi fortsatt ønsker étt styremedlem til for småoppgaver her og der - så hvis du ønsker å hjelpe klubben vår er det bare å si ifra!

Også denne gang hadde Petter´n satt sammen en flott klubbvideo som viste bilder og video, både fra "gamledager" samt sesongen 2012. Så vi slukket lyset og nøyt et kvarter med bryting på lerret! Stor takk for Petter´n for innsatsen her!

Etter middag var det tid for mere fotball mens foreldrene brøyt opp langbordene og gjorde klart for kaffe og kaker. Vi delte oss nå inn i lag for årets BryteQuiz; klubbens kunnskapskonkurranse om bryting og klubblivet - der 5 lag av store og små konkurrerte om flest poeng, ære og sjokolademedaljer.

Det var god stemning og mye latter hele kvelden det ble også gjort litt ære på styret fra foredresiden - det setter vi pris på. Hyggelig å se at også en del foreldre ble igjen etter "leggetid" for de yngste for å være med på en litt mer voksen fest, det var blitt godt å lyst igjen når vi siste forlot lokalet ;)

Bilder fra sommerfesten:Fra opprigget.Partytelt er alltid gøy!Snart klart for gjester.Og da var vi igang...Noen av gutta-boys.Aldri for gammel for barnehagen heller...Grille - grille, grille vol. 1.Grille - grille, grille vol. 2.Fra eta-gildet.Fra eta-gildet.Det ble godt med folk på sommerfesten!Oi, folk denne veien óg, jo!I tradisjon tro må vi gjøre litt ære på de som ble Norgesmester i løpet av sesongen, denne gangen ble det André.Styret takk også Bjørn Tore for hans vennlige ord om innsatsen.Tid for klubb-video.Gutta på banen #1.Gutta på banen #2.Kaffe og kaker.Fra BryteQuizen.Fra BryteQuizen.Og årets vinnerlag.På tide å dele ut godteriet vi kom på vi hadde kjøpt inn...Det ble fort spist opp...Fra voksenfesten. Vi hadde det faktisk mye mer moro enn det det ser ut som på bildet!Altså, det samme kan sies om dette bildet også ;)Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.