Kretsmesterskapet 2012: Første stevne med tre disipliner! 


Vi gratulerer med tre ferske kretsmestere fra klubben

Dette var første gangen Oslo og Akershus brytekrets skulle arrangere KM i bryting, Sumo og Håndbak samtidig. Og Lørenskog Bryteklubb hadde æren av å arrangere Kretsmesterskapet.

Klikk på linken for å lese alt om stevnet samt litt om hvordan gutta gjorde det på matta - og se bilder.

Fredag kveld var oppmøte satt til kl 18.00 for felles dugnad. Selv om stevnet skulle bestå av både bryting, sumobryting og håndbak var det et enklere stevne å rigge opp enn Lørenskog Cup - så dugnaden med god innsats var ferdig på ca to timer, det ble til og med litt bassengtid for de yngste.

Lørdagen startet med innveiing av alle Lørenskogbryterne samt gjestene fra Oslo og Akershus Brytekrets som skulle kjempe om kretsmesterskaptitlene. Disse var Kolbotn, Lambertseter, OBK, Gjerderum og SP 09. Skedsmo B.K. kunne dessverre ikke stille. For Lørenskog sin del var det god påmelding med 22 brytere og vi stilte i de fleste aldersbestemte klassene.

Våres aktive dette mesterskapet var: Sander Myrvang, Kenneth Vikvam, Jørgen Løklien, Henrik Bergli, Mahmed Sålsajev, Deni Makhmadiyev, Adam Mutajev og Abo Khubaev i G12, André Castellan, Abdula-Magomed Dauletukajev, Kim-Andre Melvold, Eirik Sether, Magomed-Emi Yangulbaev, Sulim Makhmadiyev, Martin Bergli, Oskar Gjerdingen og Magnus Hellem i G15, Ali Hakim Mousa, Daniel Melvold og Moslim Sålsajev i Ungdom, André Castellan i Ungdom samt Sander Josefsen i Junior.

Midtveis i innveiingen fikk arrangementet en noe uheldig venning: Brannalarm! Evakueringen gikk unna mens vi var i telefon med brannvesenet. Det viste seg snart at det var snakk om røykutvikling i en av garderobene. Selv om det ikke var noen reell fare ble det storutryknig fra alle tre nødetatene. Årsaken til røykutviklingen ble ikke direkte stadfestet og brannvesenet kunne snart bedømme at det ikke var noen videre fare. Mulig årsak til røykutvikling ble tatt opp med lagledere fra alle gjesteklubbene samt diskutert i egen klubb påfølgende trening. For vår del fikk vi bekreftet fra brannvesenet at klubbens rutiner fungerer.

Så, tilbake til stevnet: Etter at kamplistene var klare, så vi at vi var godt representert. Vi stilte brytere i nesten alle kampene på de første listene. Verdt å nevne var at vi også stilte også med to utøvere i sumo.

Som lagleder var det bare å sitte på stolen og ta i mot neste bryter. Alle Lørenskogbryterne viste at dette var de klare for, og var meget godt forbredt. De sto alltid klare til kamp og fulgte godt med selv når de skulle ha neste brytekamp. Det var gøy å være lagleder når alle sammen var så disiplinere og flinke. Alle Lørenskog bryterne viste hva de har lært det siste året. Her ble det mange seiere og noen tap, med mye god bryting av alle sammen. Vi vil gratulere alle sammen for flott innsats.

Resultatmessig vil vi først og fremst gratulere våres ferske kretsmestere: Kenneth Vikvam (G12 30 kg), Emi (G15 66 kg) og Daniel (Ungdom 69 kg).

Vi nevner også Deni (andreplass i G12 30 kg), Adam (tredjeplass i G12 37 kg), Mahmed (andreplass i G12 41 kg), Abo (tredjeplass i G12 45 kg), Henrik (andreplass i G12 50 kg), Jørgen (tredjeplass G12 50 kg), Kim André (andreplass G15 47 kg), Eirik (tredjeplass G15 47 kg), Sulim (andreplass i G15 53 kg), Oscar (tredjeplass i G15 53 kg), Martin (tredjeplass i G15 59 kg), Moa (andreplass i G15 66 kg), André (tredjeplass i G15 85 kg), Ali (andreplass i Ungdom 54 kg) og Moslim (andreplass i Ungdom 69 kg).

I tillegg tok Sander J. andreplass i Sumo junior 100 kg og André fjerdeplass i Åpen klasse sumo.

Lørenskog bryteklubb ble beste klubb på brytestevnet og det er det grunn til å feire! Totalt beste klubb i alle disipliner sammenlagt ble OBK som ble premiert med kr 5.000,- fra kretsen.

Styret ønsker også å rette en stor takk til alle foreldre som stilte opp og gjorde en flott dugnadsinnsats. Vi fikk tilbakemelding fra kretsen, gjesteklubbene, samt dommerene i håndbak og sumo at stevnet var veldig godt gjennomført på tross av at dette var første gang at tre disipliner hadde blitt arrangert samtidig på ett stevne! Takk til Pettern og Ove for flott stevnesekretæriatarbeid.

Se bilder fra stevnet. Vi beklager at vi ikke har kampbilder av alle gutta.
Fra opprigg.Fra opprigg.Ferdig. Litt enklere enn Lørenskog Cup denne gang.Stevnesekretæriatet gjør seg klare.Innveiing.Innveiing.Klar for KM!Dramatisk start med brannalarm. PS: Det er ikke en skadet bryter som bæres, bare en uten brytesko!Gutta er klare.Noen er klare opp-ned!Oppvarming.Oppvarming.Og stevnet er i gang!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.For første gang i et KM: Håndbak!For første gang i et KM: Håndbak!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Pettern og Ove har full kontrol.Egil er tidsmester!For første gang i et KM: Sumo!For første gang i et KM: Sumo!For første gang i et KM: Sumo!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.For første gang i et KM: Håndbak!For første gang i et KM: Håndbak!For første gang i et KM: Håndbak!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra stevnesekretæriatet.Og litt medaljer for innsatsen!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.