Stevnerapport OBK Knøttestevne Lørdag 8. desember  


God stevneopplevelse for småbryterne våres!

Lørdag 8. desember ble det arrangert «knøttestevne» på Kalbakken samfunnshus av Oslo Bryteklubb. Stevnet var for bryteskoleelever, nybegynnere og knøtter, og Lørenskog Bryteklubb var representert med 12 flotte brytere i aldersgruppen fra 4 til 11 år. Dette ble en veldig god mønstring av de yngste bryterne i Oslo og Akershus Brytekrets i et lite stevneformat som ga stor stemning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Innsatsen under stevnet var formidabel fra alle våre utøvere, og vi beviste at bryting er veldig gøy å være med på, men ekstra gøy å vinne. Alle våre brytere viste at de har lært seg grunngrepene som vi har trent på under trening. Lørenskogbrytere vant derfor mange av sine kamper i klassene sine, og det viste seg at Lørenskog klart var en av de beste klubbene som var representert ved dette brytestevnet. Dette er selvfølgelig viktig med tanke på at vi her kan se at vi har et godt rekrutteringsnivå i klubben.

Det var kun bryting på én matte på dette stevnet slik at tilskuerne hadde supre forutsetninger for å følge godt med på kampene, noe som resulterte i masse entusiasme inni og utenfor ringen. Det virket som om de foresatte hadde en minst like fin dag som bryterne!

Stemningen ble toppet når Lørenskog guttene fikk tildelt bryterpokal fra Stig André Berge - vår egen OL bryter fra sist OL i London!

Vi takker alle brytere og foresatte for godt oppmøte og god stemning! Styret ønsker også å rette en stor takk til laglederne på dette stevet: Dette var det første stevnet på lang tid som var "foreldredrevet." Verken Chris eller Mads klarte holde seg borte, men de var kun med som "gjester" uten laglederansvar og kunne derfor se alle kampene og kose seg i kiosken.

Se bilder fra stevnet:Flott format for et Knøttestevne: Én matte og masse publikum rundt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Avslapping mellom kamper.Lagledere og trener Patrick.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra sidelinjen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.LBK-supportere!Litt tips fra trener Patrick i kamppausen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Alle aktive gjør seg klar til premieutdeling.Godt oppmøte på Knøttestevnet.Og her er Lørenskog-gjengen, men OL-deltager Stig André Berge.Lagbilde!
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.