Juleavslutning 12. desember 


Vi gratulerer 14 nye elever med bryteknappen!

I kjent tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning i Lørenskog Bryteklubb med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene og for de som ønsket fra førstepartiet. Det ble godt oppmøte denne kvelden med 14 aktive som gikk opp til knappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 18.00 var alt klart og lokalet begynte å fylle seg meg gjester. Kiosken var åpen med pølser, kaker, brus og kaffe for å skape litt julestemning. Etter registrering av fremmøtte, samlet Frank de aktive på matta for en felles oppvarming og en siste gjennomgang av de seks grepene elevene skal vise overfor en dommer. Så ble hver og én elev kalt frem på matta for å vise grepene foran publikum. Her var det nok noen som var litt nærvøse, men kort oppsummert gikk dette kjempefint for alle, og vi kan gratulere 14 nye klubbmedlemmer med Bryteknappen!

Årets bryteknapp gikk til: Linus, Dani, Tobias, Kristoffer, Jackob, Oliver, Cedrik, Islam, Ove, Joe, Jan Oskar, Alex, Aleksander og Deni.

Det var så tid for litt demo-kamper fra ordinære medlemmer fra hovedpartiet, slik at både de som er nye i klubben og deres foreldre kunne se litt hva bryting innebærer når man har hatt litt lenger fartstid i denne idretten. Det ble fartsfylle kamper med Patrick som dommer mellom både de yngste og de litt eldre fra hovedpartiet. Takk for deres innsats.

Etter demo-kampene var det utdeling av Bryteknappen med medfølgende diplom til deltagerne før vi samlet alle for et felles gruppebilde av bryteskolen.

Stor takk også til Frank som har hatt ansvaret for Bryteskolen 2012. Vi håper å se så mange som mulig av bryteskoleelevene med vidre som regulære medlemmer av førstepartiet!

God jul og godt nyttår :)

Se bilder fra juleavslutningen.
Felles oppvarming.Felles oppvarming.Felles oppvarming.Mye godt i kiosken.Frank gjør en siste gjennomgang.…mens elevene følger med.Frank gjør en siste gjennomgang.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Fra Bryteknappen.Godt oppmøte i "cafeén".Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra demo-kampene.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Takk også til Dani som var kveldens "dokke" for bryteskoleeleveneBryteskolen 2012.Bryteskolen 2012.Bryteknappen!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.