Stevnerapport Fredriksten Cup 12. januar 


Medaljer og stadig sportlig utvikling på gutta

Tidlig lørdag morgen 12. januar var det igjen oppmøte på Esso-stasjonen. Med minibussen og par ekstra biler gikk turen denne gang til Halden og Fredriksten Cup der gutta skulle vise hva de har lært på trening den siste tiden.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Etter ankomst i stevnehallen var det som vanlig oppretting av Lørenskog-benk, så innveiing og oppvarming. Dagens aktive var Brage, Aleksander og Alexander i nybegynner, Tobias og Dani i knøtt samt Daniel E., Eirik, Kim, Moa, Daniel M.og André i aldersklassene. Med 211 påmeldte brytere på dette stevnet var det godt med lyd, energi og stemning som det alltid er.

Kort oppsummert viste de yngste gutta god innsats og ikke minst pågangsmot og angrepsvilje som er veldig viktig for fremgangen. Det ble både seiere og tap javnt fordelt og vi ser at gutta stadig tar steg fremover. Det samme kan sies for de aldersbestemte Lørenskog-bryterne. Her var det flere som fikk til nye ting på matta og innsatsen var javnt over sterk! I partere må det fortsatt jobbes med forsvarsinnsatsen. Best ut kom Moa som vant sin klasse, tett etterfulgt av Daniel M. som fikk andreplass i sin klasse. Gratulerer.

Husk neste stevne: Nationalt stevne i Sarpsborg lørdag 26. januar (ikke 27. januar som det tidligere har stått på terminsiden). Her vil alle fra både første- og hovedparti kunne delta (alle klasser).

Se bilder fra stevnet:
Oppvarming.Oppvarming.Oppvarming.Oppvarming.Gutta klare til innsats.Hmmm, oppvarming?Oppvarming.Fredriksten Cup er i gang.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Godt med folk i hallen!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling for nybegynner og knøtt.1. plass til Moa.2. plass til Daniel.Dagens lagbilde.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.