Klubbdugnaden på Triaden lørdag 19. januar 


Kjempeinnsats på loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 19. januar var alt klart for dugnad. For første gang skulle vi prøve oss på loddsalg på et kjøpesenter og håpet på et godt salg og at kommunens innbyggere ville støtte oss. Dette gikk over all forventning: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge over 1.000 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsansvarlige, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

I forkant av dugnaden samlet vi inn 100 kr fra hvert medlem fra hovedpartiet og fra de som har holdt på aktivt over ett år. Innsamlingen gikk veldig greit og ga oss en pott vi kunne kjøpe inn premier for. I tillegg gjorde foreldrene som satt i dugnadskomiteen en bra innsats for å få bedrifter til å støtte oss med gaver vi også kunne lodde ut. Dette gjorte at vi fikk et bra premiebord. Lørdag morgen ble det opprigg av premiebord og sammen med plakater og rollup, og ikke minst at det til tider krydde med ivrige loddselgere med LBK-klær, markerte klubben seg godt på senteret! Dagen ble delt opp i tre vakter og gutta var (stort sett) flinke til å møte til oppsatt tid. Allerede i løpet av den første vakta da det var relativt rolig på senteret gikk salget bra. I løpet av dagen hadde vi klart og selge unna over 1.000 lodd! De ivrigste (og yngste sjarmørtrollene) klarte å selge opp mot 80-100 lodd, veldig bra.

I tillegg fikk vi nå muligheten til å dele ut informasjon til bryteskolen vi starter 30. januar, og håper på god rekruttering her. Det er bra å være representert med stand på et kjøpesenter, da får de som er nyskjerrige på bryting en mulighet til å snakke med oss!

Oppsummert ble dette den beste dugnaden vi har hatt på flere år og vil danne en ramme for kommende dugnader. Å selge lodd på et senter var en kjekk måte å tjene penger til klubben - som igjen vil være med å sikre at vi kan dra på de stevnene og turene vi ønsker. Stor takk til Bjørn Tore som hadde hovedansvaret for dugnaden og stor takk til Chatrine og Egil som hadde vakt-ansvar sammen med Bjørn Tore!

Se bilder fra dugnaden:
Lørenskog Bryteklubb syntes godt i underetasjen på Triaden..Fra premiebordet.Loddsalget er i gang.Vi promoterte også kommende bryteskole.Chris storkoser seg ser det ut til ;)Premier, premier, premier.Og ikke minst, sunne premier.Mye rødt på Triaden denne lørdagen.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.