Stevnerapport Sofiemyr Minicup 27. april 


Knøttecup er kjempegøy!

Lørdag 27. april var det endelig tid for Sofiemyr Minicup (knøttecup) på Kolbotn. Det var en fin gjeng som skulle avgårde; Ove, Emil, Henrik, Brage, Dani, Kasper, Oliver, Marcus JD, Marcus RS, Nicolay og Alex. Det ble en morsom dag på matta for klubben på et stevne med kjempegod påmelding fra de yngste i kretsen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

I tillegg til de aktive var Adrian var med som heiagjeng og benkedeltager siden kneet ble litt skadet dagen før. Lagledelsen vår var foreldredrevet denne gangen med Cathrine som lagleder og André og Egil som hjørnesittere.

Selve stevnet var på klubbhuset til Kolbotn Bryteklubb og med 125 knøtter påmeldt var det trangt! Det var knøtter absolutt overalt og selve stevnet måtte deles i to bolker for å få alle kampene unna i rimelig tid. Heldigvis var værgudene på vår side og kafeteriaen var utendørs i solen.

Først ute var bryteskoleknøttene Ove, Emil og Henrik. Det hele startet med felles oppvarming og så ble reglene gjennomgått siden mange av bryteskoleknøttene er helt ferske og for noen av dette det aller første stevnet.Oppvarming for bryteskolen.Oppvarming for bryteskolen.Kamper med Ove.Kamper med Ove.Kamper med Ove.Kamper med Emil.Kamper med Emil.Kamper med Emil.Kamper med Emil.Kamper med Henrik.Kamper med Henrik.Kamper med Henrik.Premieutdeling for bryteskoleklassene.Premieutdeling for bryteskoleklassene.Premieutdeling for bryteskoleklassene.


Pokaler ble delt ut og det var tre fornøyde gutter som gjennomførte flotte kamper.

Så var det resten av gjengen sin tur; Brage, Dani, Kasper, Oliver, Marcus JD, Marcus RS, Nicolay og Alex. Igjen felles oppvarming og så var vi i gang. Mange flotte kamper, store smil og det virket som alle
gutta var fornøyd med innsatsen sin. Mye flott bryting og godt forsvar når det var nødvendig.

Konklusjonen er at knøttecup er kjempegøy og veldig bra for de som aldri har vært i ilden tidligere!
Defilering for stevnet.Defilering for stevnet.Oppvarming for knøttestevnet.Oppvarming for knøttestevnet.Oppvarming for knøttestevnet.Kamper med Brage.Kamper med Dani.Kamper med Dani.Kamper med Marcus J.D. og Kasper.Kamper med Marcus J.D. og Kasper.Kamper med Oliver.Kamper med Oliver.Kamper med Marcus R.S.Kamper med Marcus J.D.Kamper med Nicolay.Kamper med Alex.Kamper med Alex.Fint vær og mange mennesker denne dagen.Premieutdeling for knøtteklassene.Premieutdeling for knøtteklassene.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.