Stevnerapport Kickoff-tur Uddevalla 6.-8. september 


Flott start for sesongen i Uddevalla

Fredag 6. september kl 14 var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Essostarsjonen klar for avreise til Sverige. Det ble et fint oppkjøringsstevne for sesongen der gutta skulle teste formen. Totaltsett også en flott tur med mye godt vær og moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi telte nesten 30 personer med stort og smått som var med på turen. Av de aktive som skulle stille på matta var Kasper, Jonathan, Olive, Marcus, Daniel E, Daniel M, Kim, Henrik, André, Eirik, Brage, Dani, Kenneth og Cathrine. I tillegg var vi par supporterbarn og ca 15 lagledere og supportervoksne.

I tillegg hadde vi godt med support-foreldre med! Ved ankomst ble det en kjapp hyttefordeling blant de aktive og familiene før det bar rett på sjøen. Klubben måtte bade og heldigvis var det fin ettermiddagssol og nesten 20 grader i vannet. Så det ble en god time med bading og badebryggebryting før det ble felles kveldsmat ala pølsebonanza!

Det ble relativt tidlig seng på gutta fredags kveld, stevnet stod for tur dagen etter. Opp grytidlig og felles frokost i morgensola. Her ble det gjort god foreldreinnsats med frokost- og matpakkelaging. Så bar turen bort til stevnehallen en 20 minutters kjøretur unna. Her etablerte vi oss på tribunen og startet oppvarming. En del fikk også kjøpt seg nye brytesko. Det er ofte gode rabbaterte svenskepriser på brytesko når vi er på Sverigetur, et tips til andre i klubben.

Med 14 antall aktive skal vi ikke gå inn på hver og ens innsats på matta. Men en kjapp oppsummering er på sin plass: Dette var et oppkjøringsstevne for sesongen der det viktigste var å sjekke hvordan man selv lå an på bryteformen. Og det lå bra an jevt over, vi hadde en sterkere dag på matta her en på tilsvarende tur i fjor. Flere var på ett av sine første stevner og ga god innsats. Det ble tap og seiere jevnt fordelt og vi ser at mange har tatt flere skritt i riktig retning. Lengst kom André med tre av tre mulige seire og førsteplass. Daniel vant også en viktig uttakskamp for kommende nordisk Interkretsstevne. Klubben er godt fornøyd med innsatsen på denne sesongstarten. Neste ut er Nationals stevne i Sarpsborg 28. september!

Vel "hjem" fra stevnet igjen ble det på ny plaskin i sjøen samt massivt mye vannskliekjøring. Vi rigga så til et stort felles langbord med OBK der vi telte nesten 40 store og små. Vi skulle kose oss på denne kickoff-turen, så her ble det servert pizza til alle. Vi holdt langbordet en stund utover mens gutta (og Cathrine) var vel høyt og lavt. En fin kveld for alle sammen.

Søndag var det hjemreise, men mange av oss rakk enda litt mer vannsklie!

Stor takk til alle foreldrene som hjalp til, både med å holde orden på stevnet, som lagledere, og som matlagere.

Se bilder fra stevnet. Vi beklager om vi ikke har kampbilder av alle de aktive, det er ikke helt enkelt å få til.

Det er lagt til flere virkelige gode kampbilder fra stevnet nederst. Takk til fam Somdalen for flotte fotos!Klar til avreise fra Esso-stasjonen.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid fredag kveld.Badetid-fotograf Daniel!Pølser til alle.Pølser til alle.DJ Slavko med sin nye lydleke ;)Morgenstemning-frokost.Snart klar for stevne. Strike a pose!Noen fortsatt litt morgentrøtte?Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Pause mellom kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Brage har trent biceps!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gruppebilde.Langbord lørdags kveld.Gøy i vannsklia.Gøy i vannsklia.Gøy i vannsklia.Gøy i vannsklia.Gøy i vannsklia.Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.