Juleavslutning for Bryteskolen 27. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene og for de som ønsket fra førstepartiet. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden med da 13 aktive som gikk opp til knappen med spente foreldre som publikum..

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17.00 var alt klart og lokalet begynte å fylle seg meg gjester. Kiosken var åpen med pølser, kaker, brus og kaffe for å skape litt julestemning. Etter registrering av fremmøtte, samlet bryteskoletrener Frank de aktive på matta for en felles oppvarming og en siste gjennomgang av de seks grepene elevene skal vise overfor en dommer. Så ble hver og én elev kalt frem på matta for å vise grepene foran publikum. Her var det nok noen som var litt nærvøse, men kort oppsummert gikk dette kjempefint for alle, og vi kan gratulere 13 nye klubbmedlemmer med Bryteknappen! I tillegg gikk André og Cathrine opp til Sølvknappen.

Det var så tid for en demo-kamp fra to av klubben ungdomsbrytere, slik at både de som er nye i klubben og deres foreldre kunne se litt hva bryting innebærer når man har hatt litt lenger fartstid i denne idretten. Det ble en underholdende og poengfull kamp med Patrick som dommer. Takk for deres innsats.

Etter demo-kampene var det utdeling av Bryteknappen med medfølgende diplom til deltagerne før vi samlet alle for et felles gruppebilde av bryteskolen.

Stor takk også til Frank som har hatt ansvaret for Bryteskolen 2013. Stor takk også til alle foreldre som møtte opp samt alle fra klubben som hjalp til denne kvelden.

Vi ser at mange av bryteskoleelevene ønsker å være med videre som regulære medlemmer av førstepartiet! Velkommen skal dere være, det blir mye spennende å lære og konkurranser å delta på fremover. Førstepartiet trener mandager og onsdager fra kl 18.00 - 19.00.

Se bilder fra avslutningen. Vi beklager om vi ikke har bilder av alle elevene (fotografen kom litt sent), og beklager ymse bildekvalitet (det er vanskelig fotolys på Bryteloftet for en stakkars iPhone).
Elevene venter på tur til å gå opp til bryteknappen.Foreldre er på plass og følger spent med.Kaker, kaker, kaker!Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra sølvknappen. Endelig får vi kaste krep på trener Patrick!!!Fra sølvknappen.Fra sølvknappen.Fra sølvknappen.Godt med liv i kiosken.Godt med liv i kiosken.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Hovedtrener Patrick var dommer under bryteknappen.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av sølvknappen og diplom.Fra utdeling av sølvknappen og diplom.Fra oppvisningskampen.Fra oppvisningskampen.Fra oppvisningskampen.OOO-HAAAAAAA!!!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.