Stevnerapport Moss nasjonalt stevne 7. november 


Fin gjennomføring av klubben i Moss

Lørdag 7. november satt vi kursen for Moss og nasjonalt stevne. Vi manglet litt på påmelding denne gangen, klubben bør stille litt større tropp på neste stevne som er for små og store kombinert. Dog, vi var ikke alene om den situasjonen, da stevne hadde noe lav påmelding. Uansett, Lørenskog gjorde en fin gjennomføring med våres ni brytere selv om noen var uheldige å fikk få kamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Lørenskoggjengen bestod denne gangen av Martin og Nicolai i bryteskole, Thomas og Daniella i knøtter, Astemir i nybegynner gutt, Brage og Lars i G12 samt Kenneth og Sander i G15.

For bryteskole, nybegynner og knøtt ble det en fin gjennomkjøring og gutta gjorde fine matcher og viser at de stadig lærer nye detaljer. Det er tydelig at denne gjengen koser seg på matta! Daniella var dessverre meldt syk denne dagen.

Da det dessverre var lav påmelding i de aldersbestemte klassene, særlig i «våre» vekter, ble det ikke så mange kamper på disse. Lars og Brage møtte kun hverandre, men begge kjempet en god kamp. Kenneth hadde uflaks og hadde ingen i sin egen eller nærliggende vekter, så det ble dessverre ingen kamper for han. Sander hadde også kun én motstander. Dette var en habil bryter, og selv om Sander gikk tapende ut kjempet han godt og det er tydelig at Sander har tatt mange steg i riktig retning den siste sesongen.

Som vanlig var det flott innsats og stemning blant lagledere og foreldre. Vi takker disse, samt gutta på matta for innsatsen.

Husk resterende stevner på terminkalenderen før jul:

13.-15. november: Kolbotn Cup for aldersbestemte klasser.
5. desember: Kretsmesterskapet for aldersbestemte klasser + mulig Knøttiaden (ubekreftet).
12. desember: Knøttestevne Oslo for bryteskole, nybegynner og knøtt. De som ikke deltar her skal delta på loddugnad på Triaden, ref LBK Medlemsmail.

Se bilder fra stevnet under:
Fra oppvarmingen.Dagens Lørenskoggjeng er klar for innsats!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.