God stevnelæring i Kolbotn Cup 


Litt stang-ut i Kolbotn tross god innsats

Midtveis i november var det klart for en stor brytehelg i Kolbotn. Arrangementet Kolbotn Cup er en institusjon i bryte-Norge der de aller fleste klubber stiller og hvor vi også møter konkurranse fra en rekke land. Lørenskogs aktive gjorde fin innsats, men det ble litt stang ut for klubben rent poengmessig denne helgen. Men vi fikk med oss verdifull erfaring og hadde en fin klubbdag sammen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kolbotn Cup er det største stevnet for aldersbestemte klasser i Norge, sett bort fra NM. Dessverre var det noe lav påmelding fra de Norske klubbene generelt denne gangen, med underkant av 300 brytere påmeldt. Dette gjorde at stevnet ble avviklet i sin helget lørdag uten egne finalerunder søndag. Uansett; Lørenskog fikk stort sett vekter som ga to til fem matcher, så det ble godt med kamperfaring. For all del: Lørenskog burde også stilt flere på matta denne helgen!

De aktive i Lørenskogfarger var denne gang Alex (G12), Kenneth (G-15), Sander (G-15), Cathrine (Ungdom Kvinner), André (Ungdom) og Mayow (Junior). Det ble med en del tap denne dagen, men både Alex, Kenneth, Sander og André fikk inn seiere på matta. Lengst kom André med tre seiere (5 kamper totalt - dog den siste med seier på skadefrafall) og ble belønnet med en tredjeplass. Han slo dog gullvinneren i en vekt der alle møtte alle. Sander ble også belønnet med en fjerdeplass. Vi gratulerer! Også Alex og Kenneth var heldige og fikk fem matcher hver seg.

Vi takker alle for innsatsen, også foreldre og lagledere!

Se bilder fra stevnet under.Fra tribunen og LBK-gjengen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra mattekanten.Fra mattekanten.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fjerdeplass til Sander.Tredjeplass til André.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.