Danmarkstur til Herning og Lalandia 20.-22. november 


Super Danmarkstur, både på og av matta!

Nest siste helg i november var vi klare for Danmarkstur, nærmere bestemt stevne i Herning med besøk til Lalandia badeland og mye mer. Herning-tur er en gammel klubbtradisjon i LBK, så denne var moro å ta opp igjen! Dette ble en virkelig flott tur med god bryting på gutta i et tøft dansk stevne, god stemning og mye moro for liten og stor. Totalt fikk vi seks Lørenskogbrytere på pallen! Dette er teambuilding på sitt beste og burde friste enda fler til å melde seg på turer.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Fredag kl 11:30 var det felles møte på Esso Skårer. 11 aktive med foreldre og lagledere utgjorte en flott gjeng klar for tur. Vi satt kursen mot Gøteborg og Stena Line over til Fredrikshavn. Her fant vi oss felles bord på skuta og laget en stor Lørenskog-gjeng i restauranten, med kortspill og automater. Vel i land gikk turen sørover mot Billund der vi hadde booket hytter i Lalandia hytteby. Og det var en stor hytteby med enda større og flotte hytter. Boblebad og badstue satt heller ikke demper på stemningen. Før god natt ble det tid for utdeling av klubbens nye defileringsdresser. Aldri har LBK stilt en så helhetlig kledd gjeng på et stevne! Moro å se at så mange (også blandt de som ikke var med på turen) har benyttet tilbude om ny defileringsdrakt. Vi har solgt mange!

Lørdag morgen satt vi kursen mot Herning og brytestevnet. Etter innveiing ble det fortært en felles klubbfrokost i kantina (flott stort sportsanlegg). Vi satte så en felles klubbgjeng på tribunen før oppvarmingen og vi var snart klare til kampstart!

De aktive på denne turen var Martin, Thomas, Julian, Lars, Nicolai, Brage, Sebastian, Sander H., Kenneth og Sander M. (Jørgen avstod kamp etter tidligere skade). Det ble godt med kamper på gutta, mellom 2-4 matcher, og dette var en heltent gjeng! Det var tydlig at gutta ville bryte og de ga god innsats med fine resultater. Vi så her at mange har fulgt med på trening og tatt yttligere steg fremover. Noen er fortsatt ferske, men viser fremgang, og vi gratulerer Sebastian med sin stevnedebut! Jevt over fin innsats altså, det ble 11 seiere av totalt 27 kamper - et godt resultat i Danmark. Men det beste var å se at alle koste seg på matta!

Best ut kom Lars som vant alle sine tre kamper og mottok gullmedalje. Brage og Thomas (nære gull) fikk gode andreplasser, Kenneth fikk en fin tredjeplass (kun ett tap). Sebastian og Sander H. fikk henholdsvis andre- og tredjeplass i samme vekt. En dommerfeil i denne kamper riktignok - vi anser gutta som uavgjorte.

Etter en lang dag på stevne bar det tilbake til feriebyen med våre to åttemannshytter. Her ble det felles klubbmiddag (pizzabuffet) og mye moro utover kvelden. Vel i seng, ikke alt for sent, for en ny dag ventet. Søndag, etter utvask, bar turen til naboen; Lalandia badeland! Her gjorde klubben god innsats i utallige basseng og morsomme badesklier (med konkurranse). Vi rakk også en felles klubbmiddag med badebuksa på.

Etter vel 5-6 timer i bassengene var det så tid for hjemtur. En glad og fornøyd gjeng satt seg i bilene klar for en ikke akkurat kort biltur hjem over, etterhvert, broa til Sverige.

Takk for flott innsats både på og av matta alle sammen!


Se mange bilder fra stevnet og turen under:
Fra restauranten på Stena Line.Uno-krig slår aldri feil (for vinneren).Frisk luft på dekk.Shufle-puck matcher for å lade opp til stevne.Vel fremme i hytta. Gjengen kledd i nye LBK-defileringsdrakter.Flotte store hytter, vi hadde to slike.Flotte store hytter, vi hadde to slike.Boblebad og badstue.Felles frokost i kantina.Vi er klare i nye flotte drakter!Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Helhetlig Lørenskog-gjeng med nye dresser!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Tribunemoro mellom kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.LBK heiagjeng!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Klubbvenner og foreldre følger spent med.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Mens vi venter på kamp...Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene. God heiagjeng i bakgrunnen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Denne er morsom. Rød tror han har vunnet. Legg merke til mattepresidenten i bakgrunnen.Der gikk det opp for rød at Kenneth vant!Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.

Intet bilde av Thomas på pallen dessverre. Arrangør ropte opp feil utøver.
God innsats gutta!Felles klubbmiddag lørdag kveld.Felles klubbmiddag lørdag kveld.Felles klubbmiddag lørdag kveld.Gutta klare for boblebad.Søndag morgen: Lalandia badeland!.Lalandia er stort - og mye mer enn bare badeland!Lalandia er stort - og mye mer enn bare badeland!Lalandia er stort - og mye mer enn bare badeland!Lalandia er stort - og mye mer enn bare badeland!Ingen tvil - LBK er glade i å bade.Mye å velge i (de kule skliene er på mottsatt side).Felles klubbmiddag i badebuksa.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.