Juleavslutning for Bryteskolen 25. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

Det har vært en bra bryteskole denne høsten med opp mot 20 unge og ivrige deltagere. I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 13 elever (noe frafall pga sykdom og andre avslutninger) skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17.00 var alt klart og elevene startet sin oppvarming ledsaget av bryteskoletrener Frank mens foreldrene benket seg som publikum. Fra kiosken ble det servet kaffe, brus, kaker og pølser for å skape en fin stemning. Etter oppvarmingen ble det en siste gjennomgang av grepene elevene skulle vise for å motta bryteknappen og diplom: Mare, hoftesving og hodefall fra stående samt kvart nelson, dobbelt undertrekk og rulle fra partere. Mens dette pågikk kunne familiene benytte anledningen til å kjøpe noe å kose seg med i kiosken.

Alt var så klart for at elevene skulle gå opp til bryteknappen. Én og én skulle de aktive med foreldrene som publikum vise frem de seks grepene. Noen var naturligvis kanskje itt smånervøse men alle klarte seg godt og mottok applaus fra publikum.

Etter selve gjennomføringen av bryteknappen ønsket vi å vise frem litt mer om hva bryting dreier seg om, da ikke alle enda har vært på stevne eller sett de større aktive på hovedpartiet trene. Derfor arrangerte vi et par oppvisningskamper med god sportsånd og masse action. Først ut var en showkamp mellom hovedtrener Thomas Rønningen og en av våre ivrige småbrytere Thomas L. Dette ble en actionfull kamp med godt humør mens vi forklarte litt rundt basisen i en brytekamp og litt om reglene. Etter Thomas og Thomas var det de litt større gutta sin tur, representert med Daniel og Henrik fra hovedpartiet. De viste frem grep og kast med mye fart som vi håper tenner elevene til å bli med videre som regulære medlemmer, her er det mye å lære!

Men brytetrening handler ikke bare om bryting, vi gjør også masse andre øvelser, så Thomas viste også frem litt fin akrobatikk som er en del av treningene for første- og hovedpartiet. Det var med andre ord god stemning og mye action på matta denne kvelden.

Etter oppvisningskampene var det så tid for utdeling av bryteknapp og medfølgende diplom fra klubben til glade elever.

Vi takker Thomas, Thomas, Daniel, Henrik, samt Dani som var "dokke" under bryteknappen.

Vi gratulerer alle med bryteknappen og tusen takk for oppmøtet og stor takk til alle som hjalp til på matta og i kiosken.

Vi håper at alle elevene ønsker å fortsette som medlemmer i klubben. Elevene vil gå inn som regulære medlemmer på førstepartiet, og mange har allerede meldt seg på videre. Vi trenger e-post til post@lorenskogbryteklubb.com fra de som ønsker å fortsette medlemsskapet, slik at vi kan få registrert disse. Medlemsskap frem til sommeren koster kun kr 700,- + lisens. Se LBK Medlemsmail for mer informasjon.

OBS: Vi minner om knøttestevne lørdag 12. desember. Dette er et eget stevne for bryteskole, knøtt og nybegynnere i Oslo som er veldig populært. Her er det ikke skummelt å være med da de fleste andre også er nybegynnere og alle kampene foregår på én eller to matter med publikum rundt. Det er mye god stemning på dette stevnet og er et veldig fint sted å starte! Påmeldingsliste blir nå hengt opp i klubben. Her ønsker vi påmelding med navn (blokkbokstaver) samt klasse og vekt. Bryteskoleelver skriver "bryteskole" under klasse (om de fyller 11 år i 2015 er klassen "nybegynner gutt";). Styret vil hjelpe til med korrekt påmelding på lista.

Vi minner også om at vi svært gjerne mottar hjelp fra både foreldre og barn fra den tidligere bryteskolen til loddsalgsdugnaden på Triaden lørdag 12. desember (de som ikke stiller på stevnet).

PS: Selv om dette var en juleavslutning går treninger som normalt frem mot juleferien. Det vil komme beskjed når partiene tar juleferie.


Se bilder fra juleavslutningen under:
Informasjon før start.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Frank går igjennom grepene en siste gang.Foreldre og familie finner plassene sine.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Mye godt i kiosken.Takkt til Cathrine, Annie, Gro og Greta for innsats i kiosken.Fra showkamp mellom Thomas og Thomas.Fra showkamp mellom Thomas og Thomas.Fra showkamp mellom Thomas og Thomas.Fra showkamp mellom Thomas og Thomas.Fra showkamp mellom Thomas og Thomas.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Fra showkamp mellom Henrik og Daniel.Thomas Rønningen viser akrobatikk. Dessverre dårlig fotoforhold for en iPhone.Thomas Rønningen viser akrobatikk. Dessverre dårlig fotoforhold for en iPhone.Thomas Rønningen viser akrobatikk. Dessverre dårlig fotoforhold for en iPhone.Thomas Rønningen viser akrobatikk. Dessverre dårlig fotoforhold for en iPhone.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Fra utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom.Flott gjeng med bryteskoleelever. Vi gratulerer med bryteknappen!Flott gjeng med bryteskoleelever. Vi gratulerer med bryteknappen!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.