Klubbdugnaden på Triaden lørdag 12. desember  


Gode penger til klubbkassa under julens loddugnad!

Lørdag 12. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Og det må vi absolutt si at de gjorde: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi sammen klart å selge ca 920 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

I forkant av dugnaden samlet vi inn gaver, alternativt 200 kr, fra hver medlemsfamilie slik at vi fikk et fristende gavebord. Innsamlingen gikk greit, men det er fortsatt noen få som mangler her. Disse vil få en faktura i etterkant. Pengene brukes til innkjøp av gaver til loddbordet, og overskudd av gaver brukes til loddutsalget under Lørenskog Cup i april samt under neste loddugnad på Triaden i mai. Foreldrene som satt i dugnadskomiteen fikk også bedrifter på Triaden til å støtte oss med gaver vi også kunne lodde ut, bl.a. tre flotte fruktkurver. Dette gjorte at vi til sammen fikk et bra premiebord.

Lørdag morgen ble det opprigg av premiebord, plakater og rollup. Dette, sammen med ivrige loddselgere med LBK-klær, gjorde at klubben markerte seg godt på vår tildelte plass! Dagen ble delt opp i tre vakter men vi opplevde dessverre noe frafall da enkelte ikke møtte, også uten å gi beskjed. Dette må vi unngå da vi sammen skal drive klubben. Pengene vi tjener kommer alle medlemmer til gode! Vi fikk derfor noen av klubbmedlemene som deltok på knøttestevnet i Oslo som gikk samme dag til å stille etter sine kamper. Disse hadde ikke møteplikt på dugnaden men stilte sporty opp når vi spurte - stor takk til dere.

Oppsummert ble dette en bra dugnad og alle som deltok gjorde en god innsats.

Stor takk til dugnadsgruppa, foreldre og de aktive.

Se bilder fra dugnaden under. Vi har dessverre bare bilder fra førstevakta og ett fra sistevakta.
Klubben markerte seg godt på Triaden.Glad dugnadsgjeng lørdag morgen.Flott gavebord #1.Flott gavebord #2.Ivrige loddselgere i aksjon.Flotte fruktkurver med gavekort.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.