Stevnerapport OBK stevne for knøtter, bryteskole og nybegynnere 12. desember 


God læring for klubbens yngre utøvere

Dette var en travel helg for Lørenskog Bryteklubb. I tillegg til loddugnad på Triaden stilte klubben for et stevne kun for de yngste klassene arrangert av Oslo Bryteklubb. Stedet var Rommenhallen og her stilte Lørenskog en bra gjeng med ivrige brytere klar til innsats på matta.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive var denne gangen Jonas, Magnus, Martin og Jesper i bryteskoleklassen, Julian St., Thomas, Julian Sk. og Lars i knøtt, Astemir i nybegynner og Melina i bryteskole pike. Flere av disse hadde sitt første stevne og vi gratulerer med debuten.

Det var godt på påmeldte på dette populære stevnet og de fleste fikk ca tre kamper på matta. Dette er et fint sted å starte med konkurranse, med god plass (oversikt) og litt roligere rammer. De aktive koste seg på matta og samtlige gjorde fin innsats. Jevnt over ser vi flott og uredd vilje til å prøve seg på mattene og teste ut det vi har lært.

Alt i alt en fin gjeng å ha med på brytestevne - vi takker alle for innsatsen, også foreldre og besteforeldre som var med som tilskuere. Vi takker også Hadi, Frank, Pettern og Mads som lagledere. Hadi var med som lagleder for første gang men hadde full kontroll!

Under kan dere se bilder fra stevnet. Om det mangler bilder av noen beklager vi dette; det er ikke alltid lett å gjennkjenne alle sammen i kampbildene i etterkant.
Oversiktsbilde fra Rommenhallen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Stevnet tøffeste jente!Lørenskoggjengen er samlet på sidelinjen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Store flotte pokaler til alle deltagere.Lørenskog klar for premieutdeling.En stolt gjeng har fått utdelt pokaler.Flott Lørenskoggjeng.Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.