Stevnerapport Fredriksten Cup 9. januar 


Lørenskog kjempet på matta i Halden

Lørdag 9. januar var både store og små fra klubben klar for å vise muskler på matta i Fredriksten Cup. Tolv bryteglade aktive samt trener, lagledere og foreldre utgjorde en fin Lørenskoggjeng. Det ble en fin dag, både på og av matta, for klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive som skulle kjempe og lære var denne gangen Martin L., Julian, Magnus B., Thomas L. og Jesper i knøtt og bryteskole. I aldersbestemte klasser stilte Leokim, Lars, Kenneth, Sander og André. Aironas og Alex var dessverre meldt syke.

Det ble jevnt over god matching på gjengen, flere har tatt gode steg fremover og det ble fordelt på både seire, som gir vind i seilene, og tap som også gir god læring! Denne gangen kom André lengst med en andreplass i junior 96 kg.

Det er moro å være med denne gjengen på stevner, det er mye godt humør og mange flotte foreldre som er med å heier. Takk til trener Thomas og lagledere.

Siden vi var i halden ble det, som tradisjonen krever, også noen pølser-i-vaffel.
Fra oppvarmingen.Oversiktsbilde fra Remmenhallen under oppvarmningen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Godt med heiagjeng når man er ung og skal ut i kamp!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra Lørenskogbenken: Hvile mellom slagene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Knøtt-, bryteskole- og nybegynnerklassene er klare for premieutdeling.Fra premieutdelingen.Vi gratulerer de unge håpefulle med pokal!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Dagens go'gjeng fra Lørenskog.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.