Stevnerapport Kolding Cup, Danmark, 14.-17. januar 


Flott Danmarkstur og to på pallen for klubben!

Midtveis i januar satt en gjeng ivrige Lørenskogbrytere snuten mot Danmark. Det ble en flott tur med danskebåten, hotell, stevne med god matching, badeland og en del mil bak rattet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Torsdag 11. november var alt klar for tur: 3 biler, 8 aktive og 4 lagledere/foreldre. Etter en fin overfart til Danmark med Stena Saga satt Lørenskog-gjengen avgårde i retning Billund og Lalandia Badeland (det bades på turer ja) før innsjekk på hotell i Kolding. Deretter ble det innveiing i stevnehall før man gikk til ro på hotellet. Stevnet pågikk hele lørdagen før kvelden kunne by på mer bryting, nemlig landskamp mellom Danmark og Tyrkia i Mega Event Arena. Så det ble fin kveldunderholdning med riktig tema!

På søndagen fortsatte stevnet med finalerunder før avreise hjemover.

De aktive som skulle bryne seg på stevnemattene var denne gangen Martin (pusling, 24 kg), Thomas (pusling, 29 kg), Leokim, Brage og Lars (drenge, 32 kg) samt Kenneth og Nikolai (drenge, 38 kg).

Stevnet var noe mindre besøkt enn anntatt, men alle gutta fikk godt med deltagere i sine klasser (mellom 6-10 deltagere) så det gjorde ingen ting for oss! Lengst av alle kom Leokim som med to seiere ble belønnet med en andreplass! Lars fikk også to seiere som holdt til en tredjeplass. Kenneth klinket til med to seiere men havnet rett utenfor pallen denne gangen. Thomas fikk også med seg en fin seier og Martin, Brage og Nikolai fikk alle med seg god stevneerfaring.

Takk for flott tur alle sammen!


Se bilder fra turen og stevnet under. Vi har dessverre ingen kampbilder denne gangen.
Fellesmiddag og god stemning.Gjengen i utebassenget på Lalandia.Mr. Big Guns!Sklietid!Lalandia badeland.Oversiktsbilde Kolding Cup.Vi gratulerer Leokim med en fin andreplass.Helgens Lørenskogkrigere.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.