Stevnerapport Oslo Open 31. januar 


God sparring i et tøft stevne

Siste helgen i januar var det duket for Oslo Open. Dette er et stevne kun for aldersbestemte klasser med deltagelse fra mange nasjoner. Så her er det god matching å hente. Lørenskog-bryterne gjorde fin innsats som ga klubben fire pallplasser!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Siden dette var et stevne rett i nærheten møtte vi direkte opp i hallen. Her laget vi vårt sedvanlige Lørenskog-hjørne og satt i gang med oppvarmingen. Lørenskogkrigerne bestod denne helgen av Lars og Leokim (G-12, 33kg), Kenneth (G-15, 38 kg), Sander Myrvang, (U, 76 kg), Cathrine (UK, 70 kg), Mayow (J, 71 kg) og André (J, 98 kg). I tillegg stilte vi godt med foreldre og familie som tilskuere.

Lars startet bra med seier, men måtte så uheldigvis avslutte pga sykdom. Leokim som gikk i samme klasse gjorde god innsats og med to seiere holdt dette til en andreplass. Kenneth fikk fire tøffe matcher, gjorde god innsats, men hadde dessverre litt stang ut på matta. Sander stilte som alltid med 100% fokus, men måtte også etter fire kamper se seg slått denne dagen. Cathrine klinket til og vant begge sine kamper og ble belønnet med gull! Vi gratulerer! André gikk i en klasse med tre utøvere og med én seier holdt dette til andreplass. Mayow har tatt riktige steg og brøy godt denne dagen, men måtte dessverre se seg slått av sine to konkurrenter.

Alt i alt: Fin innsats fra Lørenskog og mye god læring å ta med seg videre her. Vi takker for innsatsen både på og av matta og gleder oss til neste stevne!

Lørenskog Bryteklubb kom på 11. plass av i alt 30 påmeldte klubber.


Se bilder fra stevnet under:
Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.