Stevnerapport Århus Open Cup 11.-14. februar 


Ny fin Danmarkstur med mye brytespenning!

I januars andre helg satt Lørenskog Bryteklubb i vei mot et nytt Danmarkeventyr, nemlig Århus Open 2016. Vi fikk mye moro, stevnelæring og tre rødkledde på pallen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Torsdag 11. november gikk turen nok en gang til kaia der Stena Saga lå å ventet. Denne gangen fikk vi reist sammen i samme "klubb-buss", absolutt et løft. En ivrig klubb-familie har en minibuss tilgjengelig som vi til kan benytte på utvalgte turer. Dette hever jo turstemningen et par hakk ekstra.

Etter fellesmiddag og litt romstering på båten var det lugartid da en ny dag ventet. Vel fremme i Frekrikshavn rakk gjengen en tur innom The Reef badeland med deilige subtropiske temperaturer. Vel badet og tørket gikk turen vidre til Århus der et stort stevne ventet. Fredag ble brukt på innveiing og innlosjering på hotell før stevnestart ventet lørdag med finalerunder søndag. Også denne turen bøy på ekstra brytespenning med Fight Night lørdag kveld (senior landskamper).

De aktive som skulle til dyst var denne helgen Lars, Leokim og Thomas (boys, 32 kg), Kenneth (boys, 38 kg) samt André (J, 96 kg).

Lars fikk tre kamper og med to seiere ble det en fin andreplass. Leokim fulgte opp med like mange kamper og like mange seire og ble belønnet med tredjeplass. Thomas gikk selv i samme klasse (6 totalt i vekta) og måtte nok se seg slått av de to førstnevnte, men gjorde sterk bryting og fikk med seg en fin seier mot en dansk motstander. Kenneth hadde 10 brytere i sin vekt og med tre kamper kom han seg til en femteplass og fikk med seg en god seier i Danmark. André hadde kun tre deltagere i vekta, og med én seier ble det andreplass.

Lørenskog Bryteklubb kom på 9. plass av i alt 23 påmeldte klubber.

Søndag ble det tid til en tur innom Lalandia i København før nok en posjon mil i bussen stod for tur.

Vi gratulerer alle for flott innsats og takker for en kjempefin tur!

Se bilder fra turen og stevnet under. Vi har dessverre ingen kampbilder denne gangen.
Fra klubb-bussen.Vel fremme på Stena Saga.Klubbmiddag om bord.Badeklar gjeng foran the Reef.The Reef, Fredrikshavn.The Reef, Fredrikshavn.The Reef, Fredrikshavn.Mattid i bussen.Vi gjør oss klare til kamp.Fra oppvarmingen.Klar til match!Oversiktsbilde fra Århus Open 2016.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Go'gjeng å ha med seg på tur.Dagens aktive.Klubbmiddag på kvelden.Sliten gjeng!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.