Stevnerapport Lørenskog Cup 9. april 


Lørenskog Cup 2016 vel gjennomført! Med ca 470 kamper ble vi Norges største stevne denne sesongen. KJEMPEINNSATS AV KLUBBEN!

Lørdag 9. april stod klubbens største event denne sesongen før tur. Det har vært flott innsats av klubben både på og av matta, både under dugnad og under avvikling. Vi takker alle for dugnadshjelp og klubbens 29 deltagende for innsats og mye god bryting.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Forberedelsene til Lørenskog Cup startet i lang tid før stevnet. Styret har jobbet jevnt og trutt med planlegging over lengre tid med bl.a. oppriggsplaner, planlegging av kantine og sponsing samt loddsalg og premier (for å nevne noe). Allerede 16. mars inviterte vi til et informasjonsmøte for stevnet der vi forklarte hva vi skulle gjøre som klubb og praktisk informasjon til de som ikke har deltatt på stevne før.

Fredag 8. april var så alt klart for dugnad. Dette gikk i det hele tatt rimelig etter planen og vi lå an til å sette ny oppriggsrekord. Mange har vært med før og vi begynner å få god rutine på dette. De fleste fikk dra hjem rundt kl 21, men pga litt hodebry med innleid PA-anlegg og proff-projektorer ble ikke de siste i styret ferdig før 01-02 på natten. Så bare nesten ny rekord.

Uansett; tilbake stod en flott rigget hall klar for å motta gjesteklubbene tidlig neste morgen. Og det var mange vi skulle motta! Det ble påmeldingsrekord med god margin: Hele 340 brytere skulle bryne seg på mattene i Lørenskog - inkludert brytere fra fire danske gjesteklubber. Dette fordelte seg mellom 170 deltagere i klassene nybegynner, bryteskole og knøtt samt 170 deltagere i aldersbeste klasser. Ny rekord i begge kategorier og totalt 24 klubber.

Dette er et resultat av at vi nå har jobbet godt med Lørenskog Cup i mange år og stevnet har virkelig etablert seg godt. Videre har vi hatt fokus på god informasjon til gjesteklubbene og kampanjer på Facebook og Mattekanten. Vi har også levert ut trykte invitasjoner og snakket med lagledere i de fleste klubbene i Norge under NM. Dette gir effekt!

Fredag kveld ble det også arrangert dommerkurs for Lørenskog. Daniel, Cathrine, Eirik, Majow, André og Sander fikk alle prøve seg som dommere under knøttedelen av stevnet lørdag. Vi gratulerer. Med å kunne stille dommere på stevner vi gjester er det penger å spare for klubben i fremtiden!

Alt var så klart til stevnestart lørdag morgen. Det ble folksomt i hallen men vi hadde relativt god kontroll. Stevne ble vel 30 min forsinket ved oppstart, men det skyldes kun at noen gjesteklubber var sene med å registrere sine frafall.

Oppsummert hadde stevnet en veldig fin flyt og vi har fått mange gode tilbakemeldinger! Dette ble det desidert største stevne i Norge denne sesongen målt i antall påmeldinger totalt - og vi klarte å avvikle utrolige 470 kamper på 6,5 timer fordelt på fem matter, noe vi er kjempefornøyd med. Vi slo vår forrige rekord i fjor med 325 kamper på 5,5 timer (på fire matter) med stor margin.

Med 29 påmeldte Lørenskog-brytere kan vi ikke gå i detalj på hvordan vi klarte oss på mattene. Men Thomas melder at han er godt fornøyd med gjengen og ser fremgang hos veldig mange. Noen hadde også sin stevnedebut og vi gratulerer disse - jevnt over tror vi Lørenskog-bryterne hadde mange fine opplevelser.

Etter endt stevne stod klubbduellen (topp 4 slik):
1. Skedsmo Bryteklubb (24 p)
2. Kolbotn IL (18 p)
3. Team Danmark (17 p)
4. Lørenskog Bryteklubb (17 p).

Det ble en lang dag for alle i klubben, men nedrigget gikk på 2,5 timer noe vi er godt fornøyde med. Noen av oss hadde riktignok litt kjøreoppgaver søndag og mandag. Som arrangørklubb har vi også lært litt av å arrangere et såpass stort stevne og ser på muligheter for å avvikle av et endra bedre stevne neste år! - men er altså veldig godt fornøyd med årets versjon!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle flinke foreldre i styret og klubben som helhet for et flott gjennomført stevne og dugnad! Dette har virkelig bidrat til gode penger i klubbkassa som kommer alle medlemmer til gode.

Vi minner om neste stevne ut som er Soft Touch Open og vår store klubbtur til Gøteborg 29. april til 1. mai.

Se bilder fra stevnet under. Vi beklager at vi ikke har bilder av alle Lørenskog-bryterne. Vi takker for hjelp fra raskt "innleid" stevnefotograf, men da han måtte videre halvveis i stevnet har vi dessverre ikke bilder fra de aldersbestemte klassene. Vi tar gjerne i mot hjelp fra noen med fotokunnskap ved neste Lørenskog Cup.
Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Mattilbereding av kantine-gjengen.Fra opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Teknikken på plass.Klart til loddsalg.Velkommen til Lørenskog Cup!Gjestene begynner å finne veien.Gjestene begynner å finne veien.Fra innregistrering av klubbene.Fra innveiingen.Fra innveiingen.Glade Lørenskog-brytere.Glade Lørenskog-brytere.Glade Lørenskog-brytere.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Lagledere gjør seg klare.Dommermøte før kampstart.Lagledermøte for Lørenskog.Gutta får instrukser.Mattevask og vi er klare til start!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Utsikt fra podiet.Mads og Morten holder kontroll på mattene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Oversiktsbilde - stor aktivitet på alle matter hele dagen.Oversiktsbilde - stor aktivitet på alle matter hele dagen.Mye godt i kantinen.Stor aktivitet og mye salg hele dagen.Vi takker vår stevnesponsor Meny Triaden.Mye lodd ble også solgt - vi takker loddgruppen for innsats!Under pausen holdt Brytingens Venner en utdeling av premier til utvalgte norske brytere som har markert seg gjennom sesongen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen. Utsikt fra podiet.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Vi gratulerer Skedsmo B.K. som beste klubb.Dagens Lørenskog-gjeng. Takk alle sammen!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.