Stevnerapport Soft Touch Open 29. april - 1. mai 


Flott tur til Sverige tross litt stang ut på matta

Helgen mellom april og mai måned stod årets Teambuildingstur på menyen: Soft Touch Open i Gøteborg. Dette er et av de tøffere stevnene i Norden så turen bydde på god motstand på matta, men også mye sosial moro som klubbmiddager, tur på Liseberg samt litt badeland. Lørenskog stilte med et stort reisefølge på 24 deltagere da denne turen også er åpen for familie. Det ble en flott helg på gjengen med mye fin innsats på matta.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag formiddag var alt klart for avreise fra Esso'n. Vi fylte opp klubbbussen mens noen kjørte private biler og satte snuten mot Gøteborg. Vel fremme var alt klart for innveiing før vi sjekket inn på hotellet og møttes til klubbmiddag i restauranten. God kveld og god natt og tidlig opp for forkost kl 07. Stevnehallen, som lå i gangavstand fra hotellet, var i år ny for stevnet. Midre enn vanlig og færre matter og godt over 600 påmeldte deltagere: Det lå an til en lang dag i hallen.

Etter oppvarming var alt klart for kamper. De som stilte til start var Thomas, Leokim, Lars, Aironas, Alexander og Daniel. Nikolai hadde uflaks og fikk en liten skade under oppvarming og kunne derfor ikke stille på stevnet, veldig synd. Kenneth ble dessverre syk og Sander M. hadde hatt et lite inngrep i øret og kunne heller ikke stille. André og Cathrine var på samling og stevne i Las Vegas og stilte følgelig heller ikke. Derfor var stevnetroppen noe mindre enn vanlig i år.

Med godt påmeldte i samtlige klasser ble det puljebryting på alle, så her måtte man helst vinne to innledende kamper for å ta seg videre. Det ble tøft for en del av gutta som tross innsats ikke tok seg videre. Leokim fikk en seier men ble så slått ut. Daniel imponerte med sterk bryting og god vilje og vant sine to innledende kamper. Han var dermed videre til søndagen. Her ble det et knepent tap i første match og motstanden for sterk i andre. Men det hold til en 9. plass i en gruppe av 19 brytere. God innsats m.t.p. at han har vært uten stevner denne sesongen foruten Lørenskog Cup.

Lørdag kveld stod ny klubbmiddag på menyen før de fleste satt kursen til Liseberg. Det ble ikke så lang tid her, men været var på vår side: Gråvær gir få gjester så vi fikk kjørt alt som var moro og hadde en flott tid her. Vel tilbake på hotellet var det god natt og igjen tidlig frokost før vi satt kursen igjen til hallen for å se Daniels siste kamper.

Etter stevnet satt noen av oss kursen til Åbybadet for litt basseng og sklier. Vi ser gjerne at alle som er med setter av tid til dette slik ikke noen føler at de ikke får vært med - dette er en del av turprogrammet!

Vel fornøyde satt vi kursen hjemover.

Alt i alt en fin tur og vi takker alle for innsatsen, både aktive, trener, lagledere og familie.


Se bilder fra turen under:
Fra klubbussen - klare for tur!Innveiing!Gutta med kanoner.Middag fredag kveld.Middag fredag kveld.Middag fredag kveld.Middag fredag kveld.Frokost lørdag morgen. Gjesp!Lørdag morgen i stevnehallen: Godt med folk!Oppvarming.Oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Oppvarming før kamp.Oppvarming før kamp.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra Lørenskog-hjørnet.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Oversiktsbilde fra stevnet.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Moro på Liseberg!Moro på Liseberg!Moro på Liseberg!Moro på Liseberg!Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.Gjengen i rødt!Fra Åby bad. Foto: Åby bad.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.