Fin sommerfest for Lørenskog Bryteklubb, 21. mai 


Lørdag 31. mai var det duket for Sommerfest 2016

En ny sesong er snart forbi, og i tradisjon tro feirer klubben seg selv og sommeren med en stor klubbfest der store og små er invitert. Vi hadde mye og feire og en flott gjeng å feire med, mye god mat å spise og morsomme leker. En flott ettermiddag og kveld for alle fremmøtte!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17 var alt klart på Fjellhamar Vel, lokalet vi har leid de siste årene, og gjestene begynte å ankomme. Styret med Gro i spissen hadde rigget lokalet klart på dagen og Pedro hjalp til med griller og tak, tilfelle regn - noe det ble litt av i løpet av kvelden, men ikke til noe hinder for alt vi skulle gjøre. Ca 40 gjester tok turen i år for å kose seg på klubbfest og det ble raskt god stemning, god bryte- og klubbprat og mye god mat på bordene. To store griller gjorde jobben og alle fikk spist seg vel mette.

Etter endt middag bar det så ut igjen, den yngre garde skulle til pers i lek. Først ut var i år stroppeløp der to og to blir bundet sammen ved anklene før løpstart. Kanskje lettere kaotisk, men moro var det vel, gjengen ønsket flere runder. Vinnerlag ble kåret med godteripremier samt trøstepremie på alle.

Nytt i år var også en runde med paintballskyting, noe de fleste ikke har prøvd før. Vi rigget en liten skytebane og lot det gå utover stakkars ballonger. Vi stilte alle som ville prøve (som vel var de aller fleste) og etter et lite sikkerhetskurs var vi i gang. Treff på ballong ga billett til neste runde. Den tredje runden ble en finale der Mia ble kåret til klubbens skytterdronning! Denne konkurransen ble veldig populær - og en del fikk prøve mer skyting etter konkurransen - også flere voksne.

Etter lek bar det så inn i lokalet igjen. Her hadde vi rigget til fire større kaffebord og alt var klart for kaffe, (mer) brus og kaker. Som sedvanlig var det tid for et tilbakeblikk på sesongen som snart er forbi. Mads gikk kort gjennom sesongen, og det var mye å feire: Et helt år med fulle partier, gode treninger og ny hovedtrener, et rekordstort Lørenskog Cup, veldig mange stevner og utenlandsturer, dugnader og samlinger med mer. Også styret har utviklet seg med nye krefter bl.a. fra fam. Sterri og Letvik i tillegg til de som allerede har bidratt en del år. Dette er positivt for hele klubben!

Vi plukker som regel ut et par stykker som får litt ekstra oppmerksomhet og i år ble det blomster til hovedtrener Thomas, samt gavekort til styrketrener Egil og Lørenskog Cup-hjelper Morten.

Etter litt ros og selvros var det så klart for klassikeren og tradisjonen Brytequiz. Fire lag skulle nå bryne seg på 18 spørsmål og én nøtt mens de koste seg med brus, kaffe og kaker. Gjennomgang av fasit gir alltid morsom stemning og vi kunne til slutt kåre et vinnerlag som ble påskjønnet med en liten premie.

Etter brytequizen ble en del igjen på voksenfesten med litt høyere musikk og upåklagelig stemning. Det så ut til at alle koste seg masse og neste år håper vi på at enda flere blir igjen ut i de små timer.

Tusen takk til alle som var med på årets sommerfest, vi fikk mange gode tilbakemeldinger og det setter vi alltid pris på. Vi takker også dere som var med å lage litt liv i lokalet etter at de unge gikk hjem og voksenfesten startet!

Husk at sesongen dog ikke er over riktig enda, selv om vi også har kalt denne festen for sommeravslutning. Det gjenstår mange treninger og her er det viktig at alle fortsetter å møte og ikke faller fra nå som sommeren nærmer seg! Førstepartiet trener frem til skoleferiestart og hovedpartiet et par uker inn i skoleferien. Da inviteres de fra førstepartiet som ønsker sommertrening opp til hovedpartiet.


Se bilder fra festen under:

Kl 14 - alt klart for fest.Sultne brytefamilier griller.Sultne brytefamilier griller.Mmmmmmm.God stemning under middagen.God stemning under middagen.God stemning under middagen.Vi er klare for lek!Action, knall og fall under stroppeløpet.Action, knall og fall under stroppeløpet.Paintballskyting ble straks veldig populært!Alle får hjelp slik at det går sikkert for seg.De eneste som klagde var de stakkars ballongene.Fra paintballskytingen.Fra paintballskytingen.Fra paintballskytingen.Fra paintballskytingen.Mia ble klubbens skytterdronning!Kaketid!Kaketid!Morten, Egil og Thomas ble roset for sin innsats for klubben.Alt klart for den tradisjonsrike brytequizen.Konsentrasjon og diskusjon under årets brytequiz.Noen enkle og flere vanskelige spørsmål.Fra brytequizen.Fra brytequizen.Årets vinnerlag er kåret.Et lite bilde fra starten av voksenfesten :)
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.