Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 9.-11. september 


Flott teambuildingstur for klubben

Fredag 9. september var det igjen klar for vår kickoff-tradisjon, nemlig klubbtur og stevne i Uddevalla. En gjeng på totalt 25 personer med stort og smått, aktive og familie hadde meldt seg på. På matta fikk de aktive testet kampformen for sesongen og det resulterte i mye fin bryting, seire og tap og fem pallplasseringer. Vi fikk også med oss mange uteaktiviteter på flotte Hafsten Camping, bading og langbord - totalt sett; mye smil og bra stemning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag formiddag var alt klart for tur og bilene satt kursen mot Sverige. Ved kjøpesenteret i innfarten til Uddevalla ble det storinnkjøp av mat for helgen før vi alle samlet oss rundt hyttene. I år var vi tilbake på tunet vårt og hadde alle hyttene her: Veldig fint for langbord der foreldrene ble bedre kjent og veldig sosialt. Vel fremme bar det i tradisjon tro rett i havet for de aktive og ivrigste voksne. På tur skal det bades! Været og havtemperatur var igjen virkelig på vår side. Felles middag ble så konsumert og de aktive snart sendt i seng: Tidlig start og brytestevne stod på morgendagens meny.

Ved daggry var det så felles frokost og matpakkesmøring (takk til flinke smøre-foreldre). Etter ankomst i stevnehallen stod innveiing og oppvarming for tur før vi tok en pepp-talk med alle de aktive. Så var stevnet snart i gang.

De aktive som skulle kjempe på matta var denne gang Jonas, Martin, Thomas, Magnus, Leokim, Lars, Brage, Jone, Alex, Theodor, Kenneth, Mia og Daniella. Det ble relativt godt med kamper i snitt på Lørenskogbryterne og det ble både seire og tap på gjengen som fikk testet formen. Fin innsats fra alle, også fra de som var relativt nye. I Sverige er det fallseier også i knøtte-klassene og dette var nok litt nytt og spennende for en del - her gikk det nok opp noen lys!

Det ble også medaljer på Lørenskog med tredjeplass på Brage, andre plass på Thomas og Theodor og en flott førsteplass på Lars. Vi gratulerer. Det skal nevnes at Daniella også var tøff og gjorde fin innsats - i gutteklassen! (hun hadde ingen jenter i sin klasse).

Vel tilbake på Hafsten Camping slang vi oss i bassengene i det splitter nye pool-området. Dette er virkelig en flott camping med mange muligheter og aktiviteter - her kjeder ingen seg. Ved middagstid bestilte vi pizzaer til vårt langbord satt opp foran hyttene. Vi koste oss utover kvelden før seng og god natt.

Søndag var det hyttevask før en ny tur i bassengene før hjemreise og stopp på grensa for en del skulle vi tro.

Tusen takk for innsatsen alle aktive og tusen takk for hjelp fra foreldre som var med å gjøre dette til en flott tur!


Se bilder fra stevnet under:
Fra avreise.Storinnkjøp - mange munner og mette.Samling på brygga……og ut i sjøen!Team Lørenskog!Mye spennende i havet.Hyttekos fredag kveld.Frokost og matpakkesmøring fredag morgen.Innveiing.Oppvarming.Samling og pepp-talk før stevnestart.Lørenskoggjengen på tribunen.Jentene med nyflettet kampsveis!Uddevalla er ikke noe stort stevne - bra for en kickofftur!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Flott stevnegjeng!Vi gratulerer medaljørene!Badesklie etter stevneslutt.Fra det nye poolområdet på Hafsten Camping lørdag ettermiddag.Fra det nye poolområdet på Hafsten Camping lørdag ettermiddag.God stemning på lørdagsmiddagen.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.