Referat SkedsmoCup 18. oktober 


God innsats i årets første stevne!

Lørenskog Bryteklubb stilte med Sofia, Even, Robin, Daniel og Knut i nybegynnerklassen samt Magnus, Sebastian og Tord i regulære klasser. Det gleder oss å se at deltagere av bryteskolen har lært fort! Alle var angrepsvillig og iverige etter å gå i kamp.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder fra stevnet:

Sofia hadde kun erfaring fra noen få treninger, men viste at hun behersker styrting og rulle. Evens marer satt som de skulle og Robin viste at han raskt har tatt til seg bryting. Det gjorde også Daniel som viste god forståelse for kampteknikken med flere fine grep. Knut viste også at han har kommet langt, men fikk dessverre bare en kamp. Magnus viste stor innsatsvilje og er kjempet godt i parterre. Det gjorde også Sebastian som viste at han ikke er lett å legge på rygg. Tord fikk sterk motstand fra Kolbotn i sin klasse, men viser gode tendenser, dog litt teknisk rusk som vil komme seg i tiden fremover!

Takk for fin innsats alle sammen!

Vi har dessverre ikke bilder av alle utøvere, men her følger i allefall de vi fikk!Even i mare-angrep.Robin i mare-angrep.To seiersherrer.Daniel får instruks i pausen.Magnus viser styrke i parterreforsvar.Magnus i parterre-angrep.Dagens utøvere. Nede: Sofia, Magnus, Even. Oppe: Knut, Robin, Daniel og Tord. (Sebastian ikke med på dette bildet).Fullt lagbilde.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.