Stevnerapport Soft Touch Open 21. - 22. april 


Lørenskog Bryteklubb på tur til det store utland!
 
Fredag 20. april reiste 16 ivrige aktive, foreldre og lagledere nedover til Gøteborg for å delta på Soft Touch Open 2012. Dette ble en fin tur for klubben med bra bryting og mye moro sammen - slik en teambuildingstur skal være! Klikk på linken for å lese mer og se bilder fra turen.

Ut på tur og alltid blid! 16 ivrige aktive, foreldre og lagledere dro fredag formiddag nedover til Gøteborg for å delta på Soft Touch Open 2012. De aktive var Kenneth, Jonas, Mahmed, Kim, Eirik, Oskar, Daniel, Moslim, Magomed-Emi og André. Moro for oss i styret at også et par foreldre ble med, både for lagmoral og hjelp i stevnehallen! Dette stevnet har de siste årene blitt en fast stevnesesongavslutning for klubben. Som tidligere var det lagt opp til hard konkurranse og sosialt samvær. Samlet ankom vi Gøteborg kl. 18.00 og det bar rett til stevnehallen for innveiing. Ingen hadde problemer med sine respektive vekter så dette var unnagjort på en times tid. Riktignok forsøkte noen å benytte badstue for å komme ned en vekt, men litt mye mat på nedturen gjorde dette vanskelig. Etter innveiing fant vi veien til hotellet før vi samlet tok turen ut for en matbit, der vi samlet hele klubben på to langbord etter å ha trasket litt rundt for å finne en passende restaurant. Vi tok en liten peptalk på gangen i hotellet etter middagen slik at alle fikk med seg kjøreplanen for lørdagen, deretter god natt til alle mann.
 
For første gang på mange, mange år stilte LBK opp på dette stevnet med en tropp med såpass mange som 10 konkurransebrytere, og alle var klare for fight lørdag morgen. Først bar det bort til frokosten hvor vi trygt kan si at det var mange trøtte ansikter, deretter var det rett bort i stevnehallen kl. 08.15. Her våknet de fleste gutta da dette stevne er fire til seks ganger større enn hva vi er vant med hjemme i Norge. Kl. 09.00 braket det løs og gutta kom fortløpende opp i kamper. Totalt sett er vi meget godt fornøyd med innsatsen til de aktive og kunne skrevet mye om hver enkelt. Men det vi ønsker og fremheve mest er at vi totalt sett ser en stor fremgang brytemessig og at gutta kjemper til siste slutt. Dette skal Patrik ha en klapp på skulderen for da han kom seint inn i sesongen, men på tross av dette virkelig har gitt oss et sportslig løft!
 
Etter en god del svette og litt tårer kom kvelden hvor langbord var reservert for klubben, her ble det mye god mat og drikke på alle mann. Latteren satt løst og alle koste seg utover kvelden.
Kl.22.00 bar det tilbake til hotellet, her ble det filmkveld på de fleste mens noen måtte bite i det sure eple og legge seg tidligere enn planlagt. Men slik er det når man er med videre til finaledagen, da er det viktig med god natt søvn før man skal prestere på matta igjen. Men; det er dette vi er her for!  
 
Søndag morgen har de siste årene vært en rolig og sosial dag for alle, men i år for første gang siden 90-tallet hadde klubben vår to brytere med til kvartfinalene på stevnet. Magomed-Emi hadde tre klare seiere på lørdag og var klar for kvartfinalen, her gjorde han som på lørdag og gikk seirende ut. I semifinalen ble det meget jevnt og det endte med poengtap 1-1 hvor motstanderen scoret siste poeng. Dermed ble det med bronsefinale hvor Emi igjen viste god teknisk bryting og vant komfortabelt over to omganger. Denne medaljen skriver seg litt inn i historieboken til LBK. Ikke siden 90-tallet har klubben plukket medaljer i det som blir sett på som Nordens største brytestevne. Klubben gratulerer Magomed-Emi med bronsjemedaljen. Daniel viste også muskler og tok seg videre til åttendelsfinalene  på søndag, her ble det seier. I kvartfinalen møte han en tøff motstander hvor det endte med poengtap over to omganger og dermed var turneringen over for denne gang.
 
Samlet sett ser vi stor fremgang på det brytetekniske hos gutta og alle gjennomfører bra matcher hvor de viser bra grep og vilje til og vinne. Dette merker vi gir motivasjon til hver og en og vi er sikker på at gutta vil sparke fra seg enda hardere i fremtiden. Etter endt stevne på søndag samlet vi gruppen, både store og små, for litt bading å moro før hjemreisen begynner.
Her viser Bjørn Tore (pappaen til Jonas) muskler og tar utfordringer på strak arm. Eller som han selv sier, "DET ER SOM OG SYKKLE-DET BARE LIGGER I HUE" så tusler han opp på 10-meteren og tar renna fart og prøver og utføre ‘’reka’’ som kanskje ikke helt etter planen slår til! Det ender opp med et gigantisk smell hvor hele svømmehallen følger med, til og med Badevakta svetta litt når torpedoen traff vannet! En perfekt avslutning på helgen og en stor takk til mannen som sa han ikke kjente noe til det vi vil kalle årets magaplask! Turen bar så hjem med mange trøtte utøvere som virket meget fornøyd med helga.
 
Styre vil takke aktive, foreldre og alle man for en kjempe helg i det store utland!Patrik har peptalk med stevnegjengen uka før avreise.Spise-stop rett over landegrensa.Hotellet; som altid fasjonalble Gothia Towers med fantastisk utsikt.Litt info om dagene som kommer.Innveiing i stevnehallen.Middag ute fredag kveld.God stemning!Og litt trøtte til frokost.På vei til stevnehallen.Oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lagledere og heiagjeng!Soft Touch Open er et stort stevne! Fra stevnehall 1.Soft Touch Open er et stort stevne! Fra stevnehall 2.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Idrettslunch for laglederne!Idrettslunch for laglederne!Og her er stevnegjengen!Emi fikk med seg en veldig bra bronseplassering! Glad ble han og!Kenneth og Jonas fikk litt adspredelse utenfor stevnehallen.Jonas og den nye kompisen hans!Fra middag lørdag kveld.Tid for badeland! Brytere er redd for vannet og holder seg helst i lufta!Tid for badelandTid for badelandFra Bjørn Tores reke-landing!


Se video fra Bjørn-Tores reke (ekstern Facebook-link, må nok være Venn med Henning.)

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.