Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 12.-14. september 


Flott teambuilding i Uddevalla

Fredag 12. september var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Esso-stasjonen på formiddagen klar for avreise. Vi delte oss inn i biler og satte kursen sørøstover mot Sverige og Uddevalla. Dette ble et fint startstevne for sesongen der de aktive fikk testet formen på matta. Vi ble belønnet med godt vær og uteaktiviteter og bading der både de aktive og foreldrene hadde god anledning til å bli bedre kjent.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi telte rundt 25 personer med stort og smått, så det var en bra gruppe på denne turen. Vi fordelte oss på hytter ved ankomst og det ble tid til leking, minigolf, med mer mens vi ventet på at kveldens fellesmiddag ble tilberedt. Deretter ble det god natt og alle klar for sesongens første stevne lørdag morgen.

Etter en god frokost og stor innsats på matpakkesmøringen satte vi kursen mot stevnehallen. De ti aktive fordelt mellom store og små gjorde en fin innsats på matta og fikk anledning til å teste formen før sesongen kommer i gang for fullt. Det ble seire og tap og elementer å ta med seg videre på trening - så dette var en fin oppkjøring. Vi hadde med god support fra foreldre til å heie, så Lørenskog satte spor etter seg i stevnehallen!

Vel tilbake på Hafsten Camping var det tid for bading, både i sjøen og i badestampen. Lørenskog Bryteklubb er glad i å bade! Deretter var det stor fellesmiddag der vi grillet utallige kilo pølser og spear-ribs og foreldrene satt sammen et flott bord med mye god mat. Det ble mye moro, disko for de unge og god stemning på gjengen, både store og små.

Søndag var det hjemreise og hyttevask, men også tid til en tur i badesklia for de fleste.

Vi takker for flott innsats, både fra de aktive, og fra foreldrene og laglederene som hjalp til. En flott tur kort oppsummert!

Se bilder fra stevnet under.
Moro på hoppeputa fredag kveld.Moro på hoppeputa fredag kveld.Minigolf!Minigolf!Kveldsmat.Frokost.Oppvarming.Oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra sidelinja.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling.Fra premieutdeling.Fra premieutdeling.Lagbilde: En bra gjeng!Moro også lørdags kveld.Sjøen var faktisk ikke så kald.Sjøen var faktisk ikke så kald.Men det var varmere i badestampen!Fra fellesmiddag lørdag kveld.Fra fellesmiddag lørdag kveld.Fra fellesmiddag lørdag kveld.Minstejenta hadde også bursdag - feiret med kake og sang.Badesklia søndag formiddag.Badesklia søndag formiddag.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.