Ungdomskolemesterskap i sumobryting 26. september 


Stor steming og imponerende innsats fra Lørenskog-ungdommen

Tidlig fredagsmorgen strømmet nærmere 100 ungdomsskoleelever inn i Fjellsrud ungdomsskole for å delta i kommunens ungdomsskolemesterskap i sumobryting. Lørenskog Bryteklubb ble imponert over innsatsen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Arrangementet gikk av stabelen 14 dager før NM i sumobryting som skal arrangeres i Skårerhallen.

Stemningen blant ungdomsskoleelevene var meget høy fra første stund. Ansvarlig gymlærer Frode Myrvang og Lørenskog Bryteklubb hadde laget en flott ramme med lys og musikk. Kampene var mange og tøffe, men utøverne forble minst like gode venner etter at de forlot matta. Elevene som stilte som publikum var like engasjerte og heiet fram gode prestasjoner. Arrangementet tydeliggjorde at sumobryting er en sport for alle.  Linda Pano fra NBFs sumokomité overvar arrangementet og var imponert over innsatsen til både elever og organisatorer. 

Vinnerne i de ulike vektklassene fikk, i tillegg til premie, også sponset deltagelse i NM i sumobryting 11. oktober i Skårerhallen. Stevnet er åpent for alle og det er bare å glede seg til å se de dyktige ungdomsskolemestrene igjen i NM.

Stor takk til Frode Myrvang, Linda Pano, Chris Borg, Mads Pedersen og Fjellsrud ungdomsskole. Takk til André for kjøring av lys og lyd.

Tekst: Rolf Røtnes/NBF/Mads Pedersen. Bilder: Mads Pedersen og Linda Pano.

Se bilder fra arrangementet:
Chris og Mads fra Lørenskog Bryteklubb klar til å lede showet.Musikk, lyd og lys. Vinnere blir belønnet med gratis deltagelse i NM.Stor stemning i publikum.Stor stemning i publikum.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene. Linda Pano fra NBFs sumokomité var dommer for jentekampeneFra kampene. Chris Borg fra Lørenskog Bryteklubb var dommer for guttekampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Vinnerne ble flankert av Chris Borg og Mads Pedersen fra Lørenskog bryteklubb og Linda Pano fra NBFs sumokomité.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.