Stevnerapport Skedsmo Cup 18. oktober 


Mye bra bryting - og litt å lære

Lørdag 18. oktober stod Skedsmo Cup for tur. Vi ble en bra gjeng på 16 aktive og en stor gjeng support og lagledere, så Lørenskog syntes godt i hallen! Det ble en dag med mye fin bryting, god innsats og seiere og noen tap som hører med.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive som stilte i rødt (altså klubbfargen) var denne dagen Casper B., Jesper B., Ove, Lukas, Linus, Thomas, Martin, Leokim og Daniella i nybegynner, Lars, Lukas og Brage i knøtt, samt Dani, Cathrine, Kenneth og Jørgen i aldersbestemt.

Noen var med på stevne for sin aller første gang (gratulerer med stevnedebut) og andre hadde selvfølgelig vært med i lengre tid. Det var mye bra innsats å se, mange har plukket mye på treningene. Vi så også at én ting vi har øvd mye på nå ikke satt helt som det gjorde før: bevegelse i partereforsvar. Så dette må vi jobbe videre med.

Totalt var det en bra dag for klubben og et fint gjennomført stevne der vi fikk testet formen mot stevnene som kommer utover høsten. Vi gleder oss til neste stevne som er Kråke Cup i Moss 8. november. Dette stevnet er også for alle klasser til og med ungdom, så her ønsker vi mange med fra begge partier. Påmeldingsliste står klar i klubben!

Stor takk til lagledere og ikke minst foreldre og support som stilte opp!

Se bilder fra stevnet. Vi beklager dersom vi ikke har kampbilder av alle aktive, men vi tror de fleste skal være med.
Mange folk i Skedsmohallen denne lørdagen. Det var påmeldt ca 230 deltagere!Fra kampene.Fra kampene.Lørenskog heier fra sidelinja.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gjengen venter spent på sine kamper.Daniella ville ha mer bryting, da gikk det utover dommern.Men dette er en sporty dommer, og vi lover at han tok det med et smil :)Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen til nybegynner og knøtt.Fra premieutdelingen til nybegynner og knøtt.Fra premieutdelingen til nybegynner og knøtt.Fra premieutdelingen til nybegynner og knøtt.Fra premieutdelingen til nybegynner og knøtt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Dagens go-gjeng!Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.