Stevnerapport Kråke Cup 8. november 


God innsats fra den yngre garde i Moss

Lørdag 8. november var det igjen klart for stevne. Etter morgenoppmøte på Essostasjonen satte vi denne dagen i marsj mot Moss og Kråke Cup. 15 Lørenskogbrytere var klare for innsats, for det meste nybegynner, bryteskole og knøtt denne gangen. Det ble en morsom dag med mye bryteaction og mye god innsats fra de aktive.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Denne gangen var det Ove, Lukas E. S.., Lukas A. S., Brage, Leokim, Linus, Lars, Julian, Thomas og Daniella i knøtt, Nicolai, Thodor og Martin i bryteskole samt Adrian og Kenneth i aldersbestemte klasser som skulle ut til dyst. Vi stilte altså hovedsakelig med den yngre garde her og ikke så mange fra aldersbestemte klasser. Vi er veldig fornøyd med påmeldingen fra de yngre, og grunnen til at vi ikke var flere aldersbestemte er todelt; flere stilte på landslagssamling i Kristiansund denne helga, samt noen tok hvilehelg før viktige Kolbotn Cup neste helg. Og det var egentlig helt greit, for det viste seg å være generelt få påmeldte i aldersbestemte klasser i Moss denne helga, uten at vi helt vet hvorfor.

Blant de unge var det jevnt god innsats og mange lærte viktige ting på matta denne lørdagen. Det ble tap og seire jevnt fordelt og mye bryteglede totalt. Vi hadde også to stevnedebutanter denne dagen, Nicolai og Theodor fra bryteskolen. De har kun vært i klubben ca 8 uker, men gjorde en imponerende innsats. Uredde og kampklare gikk de inn å scoret poeng, veldig moro å se.

Blant de aldersbestemte ble det dessverre bare én kamp på hver da det var få påmeldte i disse klassene. Kenneth måtte opp i vektklasse og tapte knepent etter en veldig god match. Det ble heller ikke seier på Adrian tross fin innsats, men som alltid: Stevne gir god læring så her er det bare for alle å bli med på så mange som mulig. Det ble forøverig medalje på samtlige Lørenskogbrytere denne dagen da det var full premiering for 1-3. plass.

Vi var en stor Lørenskoggjeng med foreldre og support. Da er det gøy å være på stevne og vi blir alle bedre kjent, både store og små!

Takk for innsats og oppmøte alle sammen.

Neste stevne ut er Kolbotn Cup 14.-16. november (kun for aldersbestemte klasser). Neste stevne for nybegynner, bryteskole og knøtt er Knøttestevnet til OBK (Oslo) 7. desember. For de yngre og deres familier er det også viktig å huske lodd-dugnaden på Triaden lørdag 6. desember.


Se bilder fra stevnet. Takk også til fam. Strømhaug for flere fine bilder!
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Pepp-talk før stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene. Nesten i allefall...Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Stor Lørenskoggjeng i Moss denne lørdagen!Stor Lørenskoggjeng i Moss denne lørdagen!Lørenskogbrytere heier fra sidelinjen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Dagens Lørenskoggjeng.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.