Stevnerapport Kolbotn Cup 14-16. november 


Litt stang ut i Kolbotn - dog to bronsjer til Lørenskog

Helgen 14.-16. november var det duket for det største aldersbestemte stevnet i løpet av sesongen, der de fleste klubber fra Norge samt mange utenlandske klubber deltar. Lørenskog var klare med syv utøvere og en god supportergjeng. Det ble dessverre litt stang ut på klubben, men vi fikk iallefall med oss to bronsjemedaljer hjem.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kolbotn Cup regnes som en bastion i bryte-Norge har i en årrekke vært det største nasjonale stevnet for aldersbestemte klasser. Å komme helt til topps på dette stevnet henger derfor ganske høyt. Hele 67 klubber fra Norge og bl.a. Sverige, Danmark, Bulgaria, Estonia, Hellas, Litauen, Sveits, England og Russland med fler stilte i år, klare for innsats på stevnets seks kampmatter.

Etter innveiing fredag kveld var Dani, Adrian, Kenneth, Jørgen, Cathrine, Emi og André klare til dyst og etter defilering lørdag morgen var vi en spent gjeng i Lørenskoghjørnet på tribunen. Som sagt er dette et tøft stevne og det ble dessverre litt stang ut for klubben denne dagen og klare tegn på hva vi må trene mer på. Det ble en del tap, men også noen lyspunkter: Både Cathrine, Kenneth, Jørgen og Emi fikk inn kampseiere blant Lørenskogs totalt 20 kamper.

Både Dani og Adrian (som fortsatt er ganske fersk) fikk med seg viktig kamperfaring. Jørgen vil komme sterkere tilbake når han timer angrepene og festene bedre, Kenneth gjorde en av sine beste kamper mot Snorre og Cathrine fikk en god revansjekamp i bronsjefinalen. André og Emi var begge noe preget av tidligere skade og vil nok komme sterkere tilbake.

Lengst kom Kenneth og Cathrine som begge fikk bronsjemedaljer i sine kamper. Vi gratulerer!

Takk for god heing av supportergjengen og takk til innsatsen fra trener og lagledere.

Neste stevne ut for aldersbestemte brytere er Kretsmesterskapet i Lambertseter 6. desember der vi bør stille med mange aktive.


Se bilder fra stevnet. Vi beklager at det ikke er de beste bildene denne gangen, samt at det ble få bilder av enkelte av utøverne.
Jørgen i kamp.Jørgen i kamp.Jørgen i kamp.André i kamp.André i kamp.Lørnekosggjengen på tribunen.Emi i kamp.Cathrine i kamp.Cathrine i kamp.Cathrine i kamp.André i kamp.Kenneth i kamp. Lørenskog-support heier!Dani i kamp.Glad LørenskoggjengKenneth i kamp.Kenneth i kamp.Cathrine i kamp.Kenneth i kamp.Kenneth i kamp.Bornsje til Cathrine og Kenneth.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.