Juleavslutning for Bryteskolen 19. november 


Vi gratulerer 10 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 10 elver skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17.00 var alt klart og elevene startet sin oppvarming ledsaget av bryteskoletrener Frank mens foreldrene benket seg som publikum. Fra kiosken ble det servet kaffe, brus, kaker og pølser for å skape en fin stemning. Etter oppvarmingen ble det en siste gjennomgang av grepene elevene skulle vise for å motta bryteknappen og diplom: Mare, hoftesving og hodefall fra stående samt kvart nelson, dobbelt undertrekk og rulle fra partere.

Etter oppvarmingen var det et par runder med lek for elevene mens familiene kunne benytte anledningen til å kjøpe noe å kose seg med i kiosken. Alt var så klart for at elevene skulle vise hva de har lært foran Frank og hovedtrener Patrick. Én og én skulle de aktive med foreldrene som publikum vise frem de seks grepene. Mange, og særlig de yngste, var naturligvis litt smånervøse men alle klarte seg godt og mottok applaus fra publikum.

Etter selve gjennomføringen av bryteknappen ønsket vi å vise frem litt mer om hva bryting dreier seg om, da ikke alle enda har vært på stevne eller sett de større aktive på hovedpartiet trene. Derfor arrangerte vi et par oppvisningskamper med god sportsånd og masse action. Først ut var de lettere og yngre gutta Kenneth og Snorre som gjestet klubben fra SP 09. De viste en kamp med masse grep og action som bryteskoleelevene kan lære når de blir med videre som regulære medlemmer. Dommer i kampen og treneren forklarte også basisen i en brytekamp og litt om reglene. Etter Kenneth og Snorre var det de litt større gutta sin tur, representert med Daniel E. og Emi. De viste frem grep og kast med mye fart som vi håper tenner elevene til å bli med videre. Her er det mye moro å lære! Men brytetrening handler ikke bare om bryting, vi gjør også masse andre øvelser, så vi viste også frem litt akrobatikk som er en del av treningene for første- og hovedpartiet. Det var med andre ord god stemning og mye action på matta denne kvelden.

Vi takker Kenneth, Snorre + far, Daniel E. og Emi for deres innsats, samt Dani som var "dokke" under bryteknappen.

Etter oppvisningskampene var det så tid for utdeling av bryteknapp og medfølgende diplom fra klubben til glade elever.

Vi håper at alle elevene ønsker å fortsette som medlemmer i klubben. Elevene vil gå inn som regulære medlemmer på førstepartiet, og mange har allerede meldt seg på videre. Til de som ikke sa i fra denne kvelden: Vi ønsker svært gjerne e-post til post@lorenskogbryteklubb.com fra de som ønsker å fortsette medlemsskapet, slik at vi kan få registrert disse.

Vi gratulerer alle med bryteknappen og tusen takk for oppmøtet og stor takk til alle som hjalp til!

OBS: Vi ønsker å ha med så mange som mulig på knøttestevne søndag 7. desember. Dette er et eget stevne for bryteskole, knøtt og nybegynnere i Oslo som er veldig populært. Her er det ikke skummelt å være med da de fleste andre også er nybegynnere og alle kampene foregår på én matte med publikum rundt. Det er mye god stemning på dette stevnet og er et veldig fint sted å starte! Påmeldingsliste blir nå hengt opp i klubben. Her ønsker vi påmelding med navn (blokkbokstaver) samt klasse og vekt. Bryteskoleelver skriver "bryteskole" under klasse. Styret vil hjelpe til med korrekt påmelding på lista.

Vi minner også om at vi svært gjerne mottar hjelp fra både foreldre og barn fra den tidligere bryteskolen til loddsalgsdugnaden på Triaden lørdag 6. desember.

PS: Selv om dette var en juleavslutning går treninger som normalt frem mot juleferien. Det vil komme beskjed når partiene tar juleferie.

Se bilder fra juleavslutningen under.
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Siste innstruks fra bryteskoletrener Frank.Litt lek før vi starter ordentlig.Mye godt i kiosken.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra bryteknappen.Fra kiosken.Godt med pølser!Fin gjeng i publikum.Fra oppvisning av akrobatikk.Fra oppvisning av akrobatikk.Fra oppvisning av akrobatikk.Fra oppvisning av akrobatikk.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra oppvisningskampene.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Vi gratulerer med bryteknappen.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.