Klubbdugnaden på Triaden lørdag 6. desember 


Flott innsats både før og under loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 6. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Også denne gang gikk det etter forventnig: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge ca 950 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

I forkant av dugnaden samlet vi inn gaver, alternativt 200 kr, fra hver medlemsfamilie slik at vi fikk et fristende gavebord. Innsamlingen gikk greit, men det er fortsatt noen få som mangler her. Disse kan komme med gave/penger i etterkant; det blir også viktige loddsalg på NM i mars samt Lørenskog Cup i april. De som har levert gave/penger og ikke krysset seg av lista må gjøre dette snarest. Foreldrene som satt i dugnadskomiteen gjorde en bra innsats med å planlegge dugnaden samt spørre bedrifter til å støtte oss med gaver vi også kunne lodde ut. Dette gjorte at vi til sammen fikk et bra premiebord.

Lørdag morgen ble det opprigg av premiebord og sammen med plakater og rollup, og ikke minst at det til tider krydde med ivrige loddselgere med LBK-klær, markerte klubben seg godt på senteret! Dagen ble delt opp i tre vakter og vi opplevde lite frafall fra oppsatt vaktlise. Dani og våres to småjenter, Daniella og Melina, ble alle storselgere og det var flott innsats fra alle loddpushere!

Oppsummert ble dette en bra dugnad. Det var faktisk ikke så alt for mange kunder på Triaden denne dagen, på tross av at det var lørdag i desember. Likevel klarte vi å selge neste like mye som foregående år da det har vært større tilgang på kunder.

Stor takk til dugnadsgruppa, foreldre og de aktive.

Se bilder fra dugnaden under. Vi har dessverre bare bilder fra førstevakta.
Glad dugnadsgjeng, noen av de aktive på førstevakta.Flott premiebord.Dugnaden gir oss også anledning til å reklamere for klubben og kommende NM.Noen av foreldrene på førstevakta.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.