Stevnerapport OBK Knøttestevne 7. desember 


Lørenskog Bryteklubb har fått en god og spennende gruppe av knøttebrytere!

Søndag 7. desember var alt klart for førjulsstevne for kretsens knøtter, nybegynnere og deltagere fra de ulike bryteskolene. Vi så flott innsats fra Lørenskogbryterne og det blei mange seiere på klubben!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi stilte ni ivrige småbrytere på matta denne søndagen. Vi var opprinnelig 14 påmeldte, men dessverre fikk vi fem sykdomsforfall på tampen. De som stilte til kamp var Nicolay, Theodor, Felix, Leokim, Julian, Brage, Islam, Alex og Daniella. Og Lørenskog-gjengen gjorde en imponerende innsats, selv de som nettopp er ferdig med bryteskolen. Det var stå-på-vilje, godt humør, og ingen var redde for å prøve seg. Vi fikk til mye av det vi har lært og vi ser at mange har tatt et steg videre i bryteforståelse på matta. En del må øve mer på basis på hvordan vi står i kamp og går inn i angrep, men her var det mye bra å bygge videre på! Seier eller tap er ikke det viktigste når man er ny i bryting, men det er uansett moro å registrere at vi gikk av med seieren i over halvparten av kampene.

Det var godt oppmøte på foreldresiden også, Lørenskog måtte benke seg over tre store bord for å få plass. Har fikk familiene god anledning til å bli bedre kjent, og samtidig følge med på kampene: OBKs knøttestevne går på kun én matte der alle i publikum har fin utsikt. Dette skaper mye fin atmosfære og masse applaus. Vi takker alle som var med denne dagen i en helg som var veldig aktiv for klubben: Alle hadde jo også stilt opp på loddsalgsdugnad dagen før.

Vi takker også laglederne Egil og Elisa som holdt godt styr på de aktive og som sammen med Mads ga ros, instrukser og tips til Lørenskogbryterne. Verdt å nevne er det også at Elisa hadde sin dommer-debut på dette stevne - godt jobba!

Se bilder fra stevnet:
Heiagjeng!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lokalavisen tok også en tur for å dekke jentebryting og intervjuet bl.a. Daniella og Elisa.Elisa med sin dommer-debut.Elisa med sin dommer-debut.Dagens godggjeng. Theodor og Brage mangler på dette bildet.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.