Stevnerapport Fredriksten Cup 10. januar 


God innsats på matta i Halden

Etter en litt "slow" start på året ble det i siste liten organsiert en liten gjeng til deltaglese på Fredriksten Cup 2015 i Halden. Kort oppsummert er alle blitt kjempeflinke og viser grepsvilje, faktisk ble det fler seiere enn tap denne gangen, selv om det dømmes seier til begge sider i bryteskole og knøtt.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 09.00 lørdags morgen møttes vi i Remmenhallen hvor Fredriksten Cup har vært arrangert de siste 10-15årene. Morgningen startet på godt norsk vis med snøvær, noe som gjorde at mange klubber ble litt forsinket til innveiing. Men dårlig vær og føre stopper ikke et brytestevne, 208 innveide gjorde dette til et flott stevne.

Fra Lørenskog stilte det 8 ivrige brytere: G12 33kg Islam Arskahanov, G12 50kg Dani Castellan. I Bryteskole 22kg Martin Letvik, 28kg Thomas Letvik og Lukas Strømhaug, 33kg Lars Letvik, 41kg Ove Strømhaug. I knøtter 33kg hadde vi Leokim Beky.

Etter litt forsinkelse med innveiingen kom vi endelig i gang og gutta fikk mange kamper i dag. Alle er blitt kjempeflinke og viser grepsvilje, faktisk ble det fler seiere enn tap denne gangen, selv om det dømmes seier til begge sider i bryteskole og knøtt.

Martin, minstemann i troppen fikk to tøffe kamper. Litt spennende og se på alt som skjer rundt seg på matta men fikk inn fler gode marer. Kjemper godt og er en fighter for fremtiden! Stå på Martin....

Thomas fikk hele tre kamper i dag, her begynner det å gå fort i svingene. Thomas fikk til mange grep i dag, det ble javne kamper, kanskje aller mest mot klubbkompis Lukas. Overbevisende bryting i dag, bare kjør på videre Thomas.

Lars fikk også tre kamper i dag, igjen som brødrene sine viser han strålende innsats. Det ble tøffe kamper som gikk begge veier, Lars er flink til å prøve seg og får utslag for det. Tror gutten synes det var morro og være på brytematta i dag!

Lukas, ja for en gutt, bånn gass fra fløyta går! Ble noen ruller i dag, men den store kampen synes jeg han og Thomas hadde. Begge gutta startet med pokerfjes og ville virkelig ta seieren hjem, men når dommeren blåste i fløyta og dro begge armer opp som vinnere var de begge godt fornøyd.

Ove hadde nok litt "store" sommerfugler i maven i dag. Han hadde desverre bare én i vekten, men for en kamp han viste: Fra start til slutt kjempet Ove og poengene ble jevnt fordelt. Deilig var følesen av og gjennomføre en god fighter-kamp.

Leokim ble på sin side slått sammen med gutta i 33kg knøtt. Tre kamper skulle Leokim igjennom og han viste ro og bevist valgte grepsforsøk. Han dro hjem to klare seiere som kanskje satt litt blod på tann. Siste kampen sovner vi litt når fløyta går og Leokim går på et hodefall og lander litt vondt. Litt tårer men kommer seg fort på beina ingjen. Uannsett fikk han kjørt to gode kamper med bra matching!

Islam startet året for første gang i G12 30kg, en tøff vektklasse. Første kamp ender med tap på teknisk fall. Rett etter kampen sier han "detta var tøft, det var lettere i fjor". Og det er sant som det er sagt, men etter en liten pepptalk så er vi klare for neste kamp. Her møter Isalm kanskje den beste i Norge i denne vekta, dessverre blir det litt nerver og Islam taper på fall. I bilen hjem er Islam klar; her er det bare og trene mer så skal han slå tilbake.

Dani hadde en god dag, tre kamper som endte i tre seiere. Dani viser fremgang, er nå litt mer bestemt og da sitter grepene! Dani får inn noen fine ruller og et kjempegodt kast etter å ha stoppet et hodefallforsøk fra motstanderen. Deilig med gull, gratulerer med den Dani!

Alt i alt en god dag i hallen, kjempegjeng å ferdes med; godt humør, stor foreldregjeng som alltid tar mange gode bilder vi kan legge ut på den fine bloggen vår.
Moro å få være lagleder for en sånn gjeng, gleder meg til neste gang.

Chris

Stor takk til Chris for innlegget og innsatsen som lagleder, takk for alle som deltok og foreldre som var med å heiet. Takk til fam Strømhaug for bilder!
Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra sidelinjen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Dagens lagbilde. Dessverre mangler vi et par på dette bildet.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.