Stevnerapport Oslo Open 23.-24. januar 


Gull og bronsje i Oslo Open

Etter innveiingen på fredag var alt klart for Oslo Open lørdag. Fra klubben stilte Kenneth, Adrian, Jørgen og André og Lørenskog Bryteklubb ble belønnet med to medaljer denne dagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Oslo Open har lenge vært en bastion i norsk bryting for de aldersbestemte klassene med internasjonal konkurranse. Stevnet fikk nå lav påmelding, men det er iallefall gledelig å se at stevnet blir arrangert etter at det ble avlyst i fjor og fikk dårlig påmelding året før det igjen.

Kenneth, lettest i vekta, klinket til med førsteplass. André gjorde et sterkt stevne som holdt til bronsje. Burde vært sølv hadde sidedommeren fulgt med. Jørgen gjorde også fin innsats, dog ingen plassering i dag. Adrian brøyt bedre utover stevne og avsluttet med en knallkamp. Vi gratulerer alle og takker for en fin dag med klubben!

Chris og Mads gikk rundt, som på Kolbotn Cup, og gjorde promo for vårt NM og Landsstevne overfor klubbledere til deltagende klubber. Vi takker familie og support som fulgte klubben denne dagen. Dette blir et litt kort Bryteblogg-innlegg da den siste tiden er gått med til forberedelser får vårt eget NM og Landsstevne.

Se bilder fra stevnet under. Takk til Cathrine som tok bilder!
Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Chris og Mads gikk rundt, som på Kolbotn Cup, og gjorde promo for vårt NM og Landsstevne.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gull til Kenneth, vi gratulerer!Bronsje til André. Vi gratulerer!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.