Stevnerapport Rallar Cup 28. februar 


To gull og én bronsje i Notodden

Helgen 28. februar var klubben klart for Notodden og Rallar Cup. Etter oppmøte lørdag morgen startet bilturen til Notodden med tretten Lørenskog-brytere og lagledere og supportere. Det ble en god dag på matta for klubben med medaljer, kamplæring og mange fine knøttekamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

I klassene for nybegynner, bryteskole og knøtt stilte Ove, Jesper, Martin, Thomas, Lukas, Lars, Nikolai og Casper. Disse hadde mange fine kamper og viste mye bryteglede. Gode dager på matta og med klubben gir mersmak til flere stevner!

I aldersbestemte klasser stilte Kenneth, Dani, Cathrine, Emi og André. Litt stang ut for Kenneth og Dani denne dagen, sistnevnte ledet bla 12-2 og var uheldig å ble lagt på fall. Cathrine tok en bronsje blant fire i sin klasse, men hun brøt i junior så det var god innsats. André og Emi vant alle sine og tok gull i sine klasser. Vi gratulerer!

Det var også landslags-breddesamling denne helgen i Notodden der Cathrine og André deltok sammen med 25 polske brytere i tillegg til de norske. Dette gir god trening sammen med selve stevnet.

Vi takker Egil og Moslim for sin innsats som lagledere, samt Cathrine H. og Trond som hjelpelagledere. Takk også til alle foreldre og supportere som var med å laget en fin dag for klubben!

Se bilder fra stevnet. Takk til Cathrine H. for mange fine brytebilder til Brytebloggen!
Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Ett stykk glad Lørenskog-bryter!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Bronsje til Cathrine som deltok i aldersklassen over sin egen. Vi gratulerer!Gull til Emi, vi gratulerer!Gull til André, vi gratulerer!Dagens fine Lørenskog-gjeng!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.