Stevnerapport NM Ungdom og Junior 20.-22. mars 


Jevnt bra innsats i NM for Ungdom og Junior

Nest siste helg i mars var det duket for NM U/J i Sarpsborg holdt av Torp I.L. Fredag ettermiddag satte en kampklar Lørenskoggjeng i vei mot Sarpsborg klare for innsats på matta. Trener Patrick melder om en jevn bra innsats med resultat ca som forventet. Det ble tre nye medaljer på klubben denne helgen og en fin sosial tur for gjengen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag ettermiddag ankom vi innveiingen på stevnehotellet i sentrum av byen. Etter innveiingen drar en sulten brytegjeng til Peppes for fredagens klubbmiddag. Vi reiser så tilbake til det som blir vårt hotell for helgen; Quality Hotel ved innfartsåren til Fredrikstad. Dette hotellet gir oss noe reisevei men har også mer på by på av aktiviteter som lekeland (for de yngste som var med som support) og badeland for klubbens badeglade sjeler. Etter en kort brief etter innsjekking på hotellet samles de aktive på hotellrommene før det blir natta og klar til tidlig forkost morgenen etter.

Det skulle vise seg å bli en støyende natt da et stort dart-arrangement også fant sted på hotellet. Dette ga mye støy og dessverre lite nattesøvn for enkelte, men dette var det lite vi kunne gjøre med. Klage til hotellet hjalp lite og klager i etterkant har heller ikke gitt resultat. Hotellet mente de hadde opplyst om arrangementet i forkant, noe vi bestrider. Nok om dette.

Lørdag: Norgesmesterskapet for Ungdom

Lørdag morgen samles en (noe trøtt) Lørenskoggjeng til frokost før det bærer av sted til stevnehallen. Denne lørdagen er det NM for Ungdom som står for tur. Her skal Cathrine og Emi delta. Det er ikke den største påmeldingen for NM (både ungdom og junior) dessverre, men alle som er påmeldt skal iallefall gjøre sitt på mattene. Etter oppvarming er alt klart for klubbdefilering i mørk hall med enkel spotbelysning. Et lokalt korps spiller nasjonalsangen som setter en fin stemning. Det er i det hele et ganske enkelt mesterskap, arrangørklubben har holdt seg til ganske enkle rammer. Men nå er det heller ikke noen nødvendighet å dra det så langt som vi selv gjorde med vårt NM og Landsstevne et par uker i forkant. Mesterskapet inneholder iallefall innmars og egen finaledefilering både lørdag og søndag.

Cathrine deltok i 64 kg-klassen og fikk her to kamper. Det blir tap i første, men Cathrine er mer aktiv og gir bedre innsats i kamp nummer to. Et ikke helt fullført angrep gjør at hun dessverre havner på fall. Da det kun er tre i vekta resulterer dette i en bronsjeplassering for Cathrine.

Emi deltok i 76 kg-klassen og fikk her tre kamper. Han gjør god figur og vinner sine to første kamper. I tredje og siste kamp blir det dessverre et surt knepent tap. Emi fikk derfor sølvmedalje og klubben gratulerer.

Vi reiste så tilbake til hotellet etter endt stevne. Da vi hadde noen timer til middagstid ble det god tid til å dusje og slappe av litt. De badeglade tok seg selvfølgelig en tur på badeland! Tidlig kveld reiste vi igjen inn til byen og fant en koselig restaurant på brygga. Her fikk vi en fin og sosial klubbmiddag sammen.

Da vi kom tilbake til hotellet bar det tilbake på rommene og snart god natt. God og god i grunn; dartarrangementet var ikke mye roligere denne natta heller, så en del av oss fikk igjen problemer med å sove godt.

Søndag: Norgesmesterskapet for Junior
Vi var igjen klare for kamp når søndagen gryr. Etter frokost på hotellet bar det igjen mot stevnehallen. Nå var det juniorene sin tur og her hadde klubben flere som skulle delta. Cathrine, Daniel, Mayow, Emi og André skulle alle til dyst på mattene.

Cathrine deltok i 67-kg klassen og fikk her to kamper. Det blir dessverre tap i første match. Cathrine gjør en mye bedre kamp i sin andre match, men et ikke vellykket grepsforsøk gjør at hun selv havner på fall. Cathrine kom med tre i vekta uansett på pallen og ble belønnet med bronsjeplassering for innsatsen.

Daniel deltok i 70 kg-klassen og fikk her tre kamper. I første kamp møter han landslagsbryter Brage Ringheim og stod veldig godt i mot med gode grepsforsøk. Det ender i tap, men en god match likevel. I andre kamp får Daniel revansj og og fallseier. I kamp nummer tre beveger Daniel seg godt men ryker på poengtap. En god innsats tilsammen med tanke på at Daniel har hatt en liten pause fra stevner den siste tiden. Innsatsen holder til slutt til en fjerdeplass.

Mayow deltok i 66 kg-klassen og fikk her to kamper. Det blir tap i første, dog han jobber godt, men trenger bedre partereforsvar. Det går bedre i hans andre kamp der Mayow får inn to kast men blir fradømt det ene. Bryter bra men går så selv på kast og falltap.

Emi deltok i 84 kg-klassen og fikk her fire kamper. Emi starter bra med et flott kast og poengseier. Han kjemper også bra i neste kamp med flere gode angrep men taper til slutt på poeng i andre omgang. Emi kommer seg likevel til bronsjefinalen. Her taper han poeng i partere og kjenner nok litt på en tidligere skade da han beveger seg for lite og går på poengtap i første omgang. Emi ender derfor på en fjerdeplass.

André deltok også i 84-kg klassen. Hans første kamp blir en hard match som til slutt ender på full tid. Han våkner mer og mer utover kampen men blir til slutt dyktig sliten og må se seg tapt på poeng. Den andre kampen går bedre med flere gode angrep og vellykket armdrag, men André må se seg slått på poeng til slutt. I den tredje kampen om 5. plassen blir det dessverre et raskt tap på poeng. Grei innsats, og André er fortsatt ung i denne klassen!

Etter stevne og premieutdeling bærer det så igjen hjemover. Det ble til slutt tre medaljer for Lørenskog, håpet var kanskje litt fler, men en jevn god innsats uansett. Og for klubben var det totalt sett en fin tur.

Vi takker alle for innsatsen, både aktive og foreldre, trener og lagledere.

Se bilder fra stevnet under.
Innmarsj NM Ungdom.Innmarsj NM Ungdom.Cathrine i kamp.Emi i kamp.Fra premiebordet.Fra premiebordet.Fra premiebordet.Fra finaledefilering NM Ungdom.Bronsje til Cathrine i NM Ungdom.Sølv til Emi i NM Ungdom.På vei til klubbmiddag lørdag kveld.Sosial klubbmiddag lørdag kveld.Fra minigolfen lørdag kveld.Oppvarming NM Junior søndag morgen.Innmarsj NM Junior.Nasjonalsangen spilles.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Bronsje til Cathrine i NM Junior.Flott Lørenskoggjeng!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.