Stevnerapport Soft Touch Open, Gøteborg Cup 24.-26. april 


Rekordstor Lørenskoggjeng på Teambuildingstur i Gøteborg!

Etter en meget hektisk sesong var vi endelig klare for Teambuildingstur 2015 og avslutningsstevne i Gøteborg: Soft Touch Open. Dette er en av Europas største ungdomsturneringer og klubben stilte en rekordstor turgjeng på totalt 35 personer inkludert familie, lagledere og supportere - dette er ny rekord for denne turen! Det ble en flott helg for klubben men sportslig glede og læring, Liseberg og mye sosialt, både for store og små!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag 24. april møttes en stor gjeng på Esso Skårer for avreise. Denne turen begynner og bli godt innarbeidet i klubben og det meste går nå på skinner. Totalt 12 aktive og 23 store og små supportere stilte til startsstreken, alle var klare for tur! Vi fordelte oss i biler og satte snuten mot Gøteborg.

Noe trafikk ble det selv om avreise var kl 13, men dette gikk egentlig ganske greit. Vi var fremme i god tid før innveiing, så i år dro vi rett til innbooking på hotellet for helgen: Vi var i år tilbake i det flotte Gothia Towers, rett ved både stevnehall og Liseberg. Vel fordelt på rommene møttes vi så for innveiing i stevnehallen. Soft Touch Open er et veldig stort stevne, så legesjekk og innveiing tok litt tid, men alle klarte vektene de siktet seg mot.

På denne turen står alltid det sosiale høyt, så etter innveiing var det klart for en hyggelig felles middag! Vår faste Gøteborg-restaurant hadde lagt ned og vi fikk heller ikke booket inn en så stor gruppe i forkant av turen. Petter'n og Mads gjorde derfor en sondering etter innveiing og fikk booket oss plass på en hyggelig italiensk restaurant i nærheten av hotellet; Angelos. Her fikk vi nesten alle bordene i den lille restauranten. Vi koste oss med god mat og drikke, kvelden hadde til og med litt action med brann på toalettet, men med Mads på tur ordner alt seg ;o)

Gode og mette, og med en ny fast klubbrestaurant for neste år, vendte vi fornøyde tilbake til hotellet. Her ble det snart god natt på de aktive da en stor dag ventet.

Tidlige lørdag morgen var det felles klubbfrokost i hotellets store frokostrestaurant. Etter dette var det felles gange til Valhalla Sportshaller der stevnet skulle foregå i to haller vegg-i-vegg i to dager. Vi laget et Lørenskog-hjørne og startet oppvarming. Etter en pepp-talk fra trener Patrick var det klart for stevnestart.

De aktive som skulle kjempe var:

Lars Letvik - Pojker, 32 kg
Leokim Beky - Pojker, 32 kg
Brage Sæther - Pojker, 32 kg
Kenneth Vikvam - Pojker, 35 kg
Dani Castellan - Pojker, 50 kg
Adrian Sterri - Pojker, 55 kg
Henrik Bergli - Ungdom, 60 kg
Sander Myrvang - Ungdom, 74 kg
Maoyow Maarlin - Junior, 66 kg
Danile K. Melvold - Junior, 74 kg
Andre Castellan - Junior, 84 kg
Cathrine Frilseth - Ungdom Kv., 65 kg

Det ble mange timer med bryting og sportslig gjorde vi en fin figur. Vi ser at alle tar steg i riktig retning. For Brage, Leokim og Lars ble det en ekstra spennende helg, alle debuterte i aldersbestemte klasser i Sverige. De kjempet bra og beit godt fra seg - stå på gutta! Resten av gjengen hadde litt stang ut. Men både Kenneth, Daniel, André og Sander fikk med seg kampseiere som alltid er moro i Soft Touch Open, som tross alt er et av de tøffeste stevnene vi deltar på. Kenneth på sin side gjorde sitt beste stevne her. Litt uflaks da han fort kunne fått en plass om bronsemedaljen. Kenneth endte til slutt på en sterk 7. plass i en vekt som var meget tøff - en flott innsats!

Moro også med en så stor Lørenskoggjeng i hallen: Da blir det heiing på kampene.

Etter stevnet lørdag hadde vi god tid på oss da vi ikke skulle ut i kamp igjen før søndag morgen. Så vi satt kursen for hotellet og tok oss en dusj og en kort hvil på rommene. Vi satte så kursen mot Liseberg. Det hadde vært grått i Gøteborg siden vi ankom fredag, men vi får alltid masse sol og varme på lørdag. Alltid! Dog ikke i år... Men paraplyer og regn stopper ikke Lørenskog Brytetur på tur, særlig ikke når Liseberg har sesongåpning og de fleste er gira på tivolimaskiner.

Så vi ble en stor gjeng på tross av vær, og Mads tok med seg foreldre og aktive for å ordne en ny klubbmiddag på en av Liseberg-restaurantene. Det viste seg å være litt utfordrende i år da veldig mange av parkens gjester, av en eller annen grunn, ville sitte tørt innendørs. Men vi klarte å ordne bord ved siden av hverandre og fikk middag på bordet til alle.

Etter mat ble det tivolikjøring. Vi delte oss inn i litt mindre grupper, med klar beskjed at ingen skulle gå alene og det tror vi også gikk fint. Det ble over fire timer med berg-og dalbaner og karuseller. Været var faktisk til fordel her: Det regnet ikke nok til at vi ble så særlig våte eller kalde, men nok til at det ikke var så mange gjester i parken. Resultat: Nesten ingen køer. Selv splitter nye Mechanica hadde vel bare en halvtimes kø. I år hadde de fleste avtalt Express-pass på utvalgte turer, men de fikk vi faktisk ikke brukt for.

I 10-tiden samlet vi oss og en fornøyd gjeng satte kursen for hotellet. Her ble det litt sosialt både for aktive og foreldre som fikk anledning til å bli enda bedre kjent.

Søndag morgen var det igjen tidlig frokost og bort til stevnehallen. Her hadde både André og Kenneth kamper igjen. Kenneth kom som sagt lengst med en sterk 7. plass.

Søndag havnet vi så i bassenget, hvert fall noen av oss, før turen snudde hjemover!

Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger fra familiene som var med: Dette var en flott tur som ga mersmak! Det er moro å høre. Takk til alle som ble med på turen, både aktive, foreldre og supportere - moro at vi ble så mange, og neste år skal vi bli enda fler!

Vi minner om neste klubbtur, også til Sverige. Det er Kick-off-turen til Uddevalla og stevne der alle unge opp til ungdom kan delta. Dette er en flott tur der vi bor på en fin camping med hytter og mange aktiviteter. Dato er 11.-13. september, så sett av datoen!

Se bilder fra stevnet under. Vi beklager at vi ikke har kampbilder av absolutt alle, samt fler av noen og færre av andre. Det er vanskelig å rekke gode bilder av alle, særlig når kampene foregår i to haller. Takk til Cathrine for mange fine kampbilder.
På vei til Gøteborg.På vei til Gøteborg.Sterke Lørenskogbrytere klar til innveiing.Kø til innveiing.Noe er tydeligvis viktig ute på kanten...Gråvær fredag, men blir vel bedre i morgen!?På vei til restaurant og klubbmiddag fredag kveld.Gruppebilde foran restauranten. Her mangler fam. Letvik som kom etter.Fra hyggelig klubbmiddag fredag kveld.Hvem er det store fjese bakerst?Fra hyggelig klubbmiddag fredag kveld.Fra hyggelig klubbmiddag fredag kveld.Opp å hoppe! Frokost lørdag morgen.Trener Patrick har et pepp-talk før kampstart.Oppvarming.Mange deltagere og mange matter. Soft Touch open er stort, dette er én av to haller.Vi venter på stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskogbrytere er glade på stevner!Stor heiagjeng.Stor heiagjeng.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Avslapping mellom kampene.Hva? McDonalds på klubbtur? - del 1Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Hva? McDonalds på klubbtur? - del 2. Jaja, lagledere fortjener litt godt i magen.Ja, det ble flott vær til Liseberg. Nei......Regn stopper ikke Lørenskog Bryteklubb på tur!Fra klubbmiddag på Liseberg.Fra klubbmiddag på Liseberg.Fra klubbmiddag på Liseberg.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Årets nyvinning: Mechanica.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Fra Liseberg.Vårt hotell hadde lysshow lørdag kveld.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.