Flott sommerfest for klubben! 


Lørdag 30. mai var det duket for Sommerfest 2015

Vi hadde mye å feire denne dagen - dette har vært en kjempesesong for klubben med rekordmye aktiviteter. I den anledning inviterte vi alle i klubben, aktive med familier, store og små samt venner av klubben til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble godt oppmøte, dog sola kunne vært en mer fremtredende gjest. Det ble uansett en flott dag og kveld for alle, med god mat, underholdning, leker og sukkerspinn.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17 var alt klart på Fjellhamar Vel og gjestene begynte å ankomme. Vi hadde rigget lokalet klart på dagen og Pedro hadde også gjort en fin innsats med tak over grillene, tilfelle regn. Det ble heldigvis aldri så mye regn, sola hilste til og med nesten på, så værgudene var delvis på vår side. Med to store griller til disposisjon ble det kokkelert mye god mat og vi begynte fylle opp tre langbord inne i lokalet.

Det var noe mindre påmeldte gjester i år da noen av de "faste" familiene ikke kunne stille, men vi ble uansett ca. fullt lokale med rundt 45 gjester. Det er moro! Med fulle langbord og god stemning mettet vi magene mens alle fikk anledning til en god prat.

Etter maten bar det igjen ut. Her arrangerte vi ballonglek og potetløp for de unge med premier til alle, applaus og heiing! Om noen vet hvor man kjøper ballonger som faktisk tåler ballongløp noe bedre, er det bare å gi beskjed til styret. Men det gikk da greit og vi fikk mye moro, både store og små.

Vi samlet så alle på langbordene innendørs da vi hadde litt offisielle punkter på programmet. Vi gikk kort igjennom sesongen, og det har vært litt av en sesong! Klubben har hatt god rekruttering, stabile og fyldige partier, vært på veldig mange stevner samt turer i inn- og utland som har gitt gode resultater og medaljer, arrangert dugnader, bryteskole og intet mindre enn tre kvalitetsstevner der selvfølgelig vårt NM og Landsstevne står igjen som kronen på verket.

Husk at sesongen dog ikke er over riktig enda, selv om vi også har kalt denne festen for sommeravslutning. Det gjenstår mange treninger og her er det viktig at alle fortsetter å møte og ikke faller fra nå som sommeren nærmer seg! Førstepartiet trener frem til skoleferiestart og hovedpartiet et par uker inn i skoleferien. Da inviteres de fra førstepartiet som ønsker sommertrening opp til hovedpartiet.

Etter gjennomgang av sesongen var det tid for noen ord fra både styret og hovedtrener Patrick. Sistnevnte gir seg nå som hovedtrener grunnet jobbsituasjon. Patrick holdt noen avslutningsord og takket varmt for sin tid i klubben. Fra styret vanket det også en stor takk og blomster til Patrick som har en stor del av æren for den sportslige oppgangen vi har hatt de to-tre siste sesongene. Som de fleste nå vet vil Thomas Rønningen ta over som hovedtrener for begge partier fra oppstart til høsten.

Det ble så litt tradisjonell selvros på styret, vi hadde jo tross alt også en jubilant i år. Chris ble hedret for sine 30 år med innsats for klubben vår og mottok en flott glassvase laget for anledningen, samt diplom og en morsom samling videomateriell fra tidligere år. Våre flotte damer i styret, Gro (styremedlem) og Cathrine (styremedlem og kasserer) ble også hedret med blomster for sin gode innsats denne sesongen. Pettern fikk rosende ord og blomster for sin innsats, bl.a. som "IT-sjef" og blomster ble det også på Egil for sin gode innsats som styrketrener. Både Chris og Mads har lagt igjen unevnelig mye tid for klubben i år, særlig i NM-prosjektet. Her ble sistnevnte da også hedret med sesongkort for to personer til Tusenfryd og Sommerland i Bø!

Etter selvros var det så klart for film. Vi hadde rigget opp projektor og Pettern hadde satt sammen en flott video fra alle årets turer, events og stevner. Det ble gjensyn med mange flotte bilder. Filmen gjør vi snart tilgjengelig på klubbens YouTube-kanal.

Etter denne halvtimen pluss med stillesitting var det på tide å aktivere de unge igjen. Fam. Beky hadde nemlig med en nyvinning i år: Sukkerspinnmaskin! Dette ble en umiddelbar suksess med en konstant kø av sukkersultne unger. Vi får lov til å skeie ut litt når det er klubbfest!

Vel overstått sukkerseanse var det klart for kaffe og kaker inne i lokalet. Her fikk vi samlet alle rundt fire rundbord som så også ble lagene i klassikeren og tradisjonen Brytequiz. Klubben skulle nå bryne seg på 20 spørsmål og én nøtt mens de koste seg med brus, kaffe og kaker. Vinnerlaget ble som sedvanlig påskjønnet helt ekte gullmedaljer av sjokolade. Barnedelen av festen skulle egentlig vare til kl 21, men tiden går fort når man har det gøy, så vi ble nok over en time forsinket her - men det var det vel ingen av de unge som var lei seg for akkurat det.

Vi har i de senere årene også promotert voksendelen av sommerfesten, der vi ønsker så mange som mulig av den voksne garde til å bli med på festen utover kvelden. Og en del fler hadde fått ordnet seg barnevakt i år for vi ble absolutt fler enn vi pleier her. Og det er moro. Dette ble en bra kveld og fest også for de voksne - neste år blir vi enda flere som blir igjen!

Tusen takk til alle som var med på årets sommerfest, vi fikk mange gode tilbakemeldinger og det setter vi alltid pris på. Vi takker spesielt Cathrine og Gro som satt i festkomiteen, samt Pedro som hjalp til både før og etter, samt alle dere som hjalp til under festen! Vi takker også dere som var med å lage litt liv i lokalet etter at de unge gikk hjem og voksenfesten startet!


Se bilder fra festen under:
Fra lørdag formiddag: Alt klart for Sommerfest 2015!Fra lørdag formiddag: Alt klart for Sommerfest 2015!Fra lørdag formiddag: Alt klart for Sommerfest 2015!Gjestene ankommer, kommer også sola?Fra langbord #1.Fra langbord #2.Fra langbord #3.Pettern liker paprika!Mmmmmm...Noen av den yngre garde.De voksne satt i sving med forberedelser til lek.Ballongsentralen!Klassiske leker fungerer enda! Tid for ballongleken.Hvem vinner?Finalekampen i ballonglek.Samling av de yngste på sommerfesten: Inndeling av lag.Så en ny klassiker: Potetløp!Potetløp: Alltid moro.Potetløp: Alltid moro.Potetløp: Alltid moro.Potetløp: Vinnerlaget!Patrick takker for sin tid som hovedtrener i Lørenskog Bryteklubb...…og mottar blomster som takk for innsatsen.Egil for blomster for sin innsats som styrketrener. Hva står M-en for igjen?Gro, Cathrine, Chris, Pettern og Mads får ros for sin innsats. Chris var jubilant med sine 30 år i klubben.Her ser vi den flott glassvasen, diplom og DVD-cover som Chris mottok.Nærbilde av glassvasen.Tid for film. Takk til Pettern for flott sesongfilm.Tid for film. Takk til Pettern for flott sesongfilm.Årets nyvinning: Sukkerspinn. Umiddelbar suksess!Konstant kø for sukkerspinn.Klassikeren: Brytequiz.Kaffe, brus og kaker mens lagene løser brytequizen.Kaffe, brus og kaker mens lagene løser brytequizen.Kaffe, brus og kaker mens lagene løser brytequizen.Kaffe, brus og kaker mens lagene løser brytequizen.Vinnerlaget i Brytequiz 2015.Fra voksenfesten: Vi legger normalt ikke ut bilder fra voksenfesten. Men i år hadde Mads med laser. Og til dere som ønsker å være med på voksenfesten neste år: Neida, dette er ikke et rave og det så ikke slik ut hele kvelden ;)

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.