Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 11.-13. september 


Flott teambuildingstur og Lørenskog tredje beste klubb i Uddevalla!

Fredag 11. september var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. Klubben stilte en stor gjeng på rundt 35 personer, stort og smått, aktive og familie. Dette ble et fint startstevne for sesongen der de aktive fikk testet formen på matta. Vi ble belønnet med mange gode kamper, fem pallplasseringer, beste norske klubb og ikke minst: En flott tur med mange uteaktiviteter og bading der både de aktive og foreldrene hadde god anledning til å bli bedre kjent.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Ved ankomst i Sverige fordelte vi oss på hytter og det ble tid til både litt leking og bading i sjøen (for de tøffeste) med mer mens vi ventet på at kveldens fellesmiddag ble tilberedt: Langbord og pølsebonanza (vi har lov til å skeie litt ut i matveien på kickoff-tur.) Vi hadde mange hytter og et felles tun der vi laget langbord for middager og frokost. Hafsten Resort er et veldig fint sted for store og små der vi alle blir bedre kjent, både store og små. Etter middag fredag kveld ble det god natt og alle klar for sesongens første stevne lørdag morgen.

Etter en god frokost og matpakkesmøring ute på langbordet i strålende morgenvær satt vi kursen for stevnehallen i Uddevalla sentrum. Vi laget Lørenskog-gjeng på tribunen, og etter innveiing og oppvarming tok trener Thomas en pepp-talk med de aktive.

Gjengen som skulle ut på matta var denne gang Martin (24 kg), Thomas (29 kg), Linus (29 kg), Thodor (32 kg), Lars (32 kg), Leokim (32 kg), Nicolai (38 kg, i sitt føste stevne) og Alex (53 kg). I de eldre klassene stilte Kenneth (38 kg) og Jørgen (73 kg). I tillegg stilte vi gjodt med lagledere, trener og support, og Lørenskog ble nok en gang godt synlige i hallen - det liker vi!

Det ble en flott dag på matta med mange kamper for klubben. Mange hadde dagen og mange har tatt gode steg i riktig retning. Noen var ganske ferske på stevne men gjorde god figur og tørte å markere seg i kampene. Det ble en veldig god seiersprosent for Lørenskog, godt fordelt blandt store og små. Ikke at vi skal legge stor vekt på dette på sesongens første stevne, men det er jo moro og vært å nevne.

Totalt ble det fem pallplasser og vi ble tredje beste klubb i Uddevalla, kun ett poeng bak andreplass, samt beste norske klubb. Vi gratulerer Jørgen med gull, Lars, Alex og Kenneth med sølv og Thomas med bronsje. Takk for innsats alle sammen - en virkelig flott gjeng.

Før avreise tilbake til Hafsten ble det selvfølgelig obligatorisk lagbilde. Vel tilbake ble det et nytt sjøbad og litt leking. Hafsten har mange muligheter med lekepark, hoppeboble, minigolf, tråbiler og flott strand med brygge (neste år er bassenget med badesklie igjen på plass). Vi rigget til med et stort grillmåltid ved langbordet og koste oss hele gjengen. Våres yngste aktive jente hadde bursdag og ble feiret med sang og flott bryte-kake. For å sette litt ekstra stemning hadde vi musikk og laser og litt utedisko. Gøy på tur!

I år hadde vi også fått leie spa-anlegget til en veldig god pris, så etter middag bar det ut til inneboblebad, utebadestamp og badstue for hele gjengen - der koste vi oss godt både store og små.

Dagen etter var det litt rydd og vask før noen av oss tok en siste minigolfturnering før avreise.

Takk for en flott tur hele Lørenskog, takk til trener og lagleder og takk til alle foreldre som var med å bidro.

Vi minner om neste stevne: Skedsmo Cup 17. oktober. Dette stevne er for alle aldre, så her bør vi stille en stor gjeng i rødt!


Se mange bilder fra stevnet og turen under:
Badetid de tøffeste gutta fredag ved ankost.Badetid de tøffeste gutta fredag ved ankost.Badetid de tøffeste gutta fredag ved ankost.Gutta boyz & fjernstyrt moro.Langbord fredag kveld - noe dårlig bildekvalitet men.Frokost morgen etter.Strålende vær og snart kampklare.Innveiing.Oppvarming.Thomas har pepp-talk med gutta.Lørenskog snart klare for sesongens første stevne.…men først en stevne-multi-selfie.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Heiagjeng.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gjengen klare for premieutdeling.Vi gratulerer Thomas med bronsje.Vi gratulerer Lars med sølv.Vi gratulerer Alex med sølv.Vi gratulerer Kenneth med sølv.Vi gratulerer Jørgen med gull.Flott Lørenskog-gjeng!Vi gjør klar til grillmåltid lørdag kveld.Bursdag for Daniella.Brytejente skal ha brytekake!Litt laser må man ha på klubbtur!Store og små koser seg i badestamp ute lørdag kveld.Litt minigolf før avreise søndag.Litt minigolf før avreise søndag.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.