Stevnerapport Vennecup, Herning, Danmark 19.-20. november 


Flott klubbtur for den yngre delen av satsningsgruppa

I år som i fjor satt en delegasjon fra Lørenskog retning mot Danmark og Herning for Vennecuppen. Her gjorde Lørenskogguttene og -jentene god innsats og fikk med seg fler medaljer hjem.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Den yngre delen av satsningsgruppa med support, samt litt fra satsningen fra jentepartiet tok turen til Danmark og Herning nest siste helg i november. Denne turen traff samtidig som Kolbotn Cup da denne ble flyttet til samme helg som Vennecup vel etter at turen var planlagt og avtalt med arrangørklubben i Danmark, som på sin side vil stille under Lørenskog Cup. Lørenskog gjorde derfor som flere andre østlandsklubber og stilte på begge stevner samtidig.

Det ble også i år en flott tur med stevne og mye fin bryting lørdag og badeland før avreise søndag. På mattene gjorde Lørenskogbryterne god innsats som resulterte i fler medaljer og vi gratulerer samtlige.

Vi har dessverre ingen kampbilder tilgjengelige fra denne turen.

Neste stevne ut er Stig André Berge Cup 3. desember for alle i klassene bryteskole, nybegynner og knøtt samt G/P-12 før kretsmesterskapet 11. desember for alle aldersbestemte klasser (de små har også mulighet for å delta på en egen del av dette stevnet).
Fra premiesermonien.Fra premiesermonien.Fra premiesermonien.Fra premiesermonien.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.