Stevnerapport National stevne Cup 27. januar 


Et godt stevne for klubben i Sarpsborg

Tolv Lørenskog-brytere skulle til dyst under National stevne lørdag 27. januar. Det ble knall innsats, mye god bryting, mange seire og noe stang-ut, alt i alt en god dag for klubben

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2441 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr MiniCup 2. april 


Lørenskogs unge brytere sanket mange poeng på mattene i Kolbotn

Lørdag 2. april stod Sofiemyr Minicup på menyen. Dette er et stevne kun for knøtter, bryteskole og nybegynnere i G/P-12/15. Lørenskog stilte en gjeng med åtte brytere som skulle prøve seg på mattene. Det ble en fin opplevelse for de unge bryterne og vi ser at mange har tatt steg fremover! Ikke minst var dette en god oppvarming for neste helgs Lørenskog Cup

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2347 visninger )
Flott sommerfest for klubben! 


Lørdag 30. mai var det duket for Sommerfest 2015

Vi hadde mye å feire denne dagen - dette har vært en kjempesesong for klubben med rekordmye aktiviteter. I den anledning inviterte vi alle i klubben, aktive med familier, store og små samt venner av klubben til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble godt oppmøte, dog sola kunne vært en mer fremtredende gjest. Det ble uansett en flott dag og kveld for alle, med god mat, underholdning, leker og sukkerspinn.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2917 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 19. oktober 


Bra stevnegjeng på Skedsmo Cup

Lørdag 19. oktober stilte klubben i årets Skedsmo Cup. Det var en bra stevnegjeng vi stilte med 16 store og små aktive pluss lagledere og support. Mye bra innsats på matta og til klubben ble premiert med to førsteplasser og en tredjeplass.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2327 visninger )
Norges bryteforbund fyller 100 år! 


Informasjon fra forbundet

Den 20. desember 2013 er Norges Bryteforbund 100 år. Forbundsstyret har lagt opp til at det vil bli flere markeringer gjennom hele jubileumsåret. Les mer på forbundets sider.

[ vis innlegg ] ( 2508 visninger )
Velkommen til ny sesong 
Sommeren står for hell, og vi er i gang på matta!Først og fremst ønsker vi velkommen til ny sesong - det er allerede høy aktivitet på matta med godt fremmøte på treningene. Dette Bryteblogg-innlegget innholder en del viktig informasjon for sesongstart vi ønsker at alle skal få med seg!

Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2552 visninger )
Spørreundersøkelse fra Akershus Idrettskrets 
Akershus Idrettskrets trenger hjelp fra dere

For at Idrettskretsen skal bli enda bedre på å tilrettelegge for aktivitet, ønsker AIK å bruke litt av Akershus' idrettslagsmedlemmers tid. Undersøkelsen er frivillig og kun for beboere i Akershus, eller for folk som er medlem av et idrettslag i Akershus.
Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2653 visninger )
Styremøte Onsdag 28.feb kl.20.45 
Da håper vi at alle har husket alt som skal på plass til dette møte!

Har du innspill på saker vi i styret bør diskutere på styremøte? Legg i så fall inn dette som kommentarer til denne saken!

[ vis innlegg ] ( 3155 visninger )
Vaskelister for bryteloftet 
Hei alle sammen! Styret har vedtatt at alle aktive medlemmer som bryter i Ungdomsklassen (som fyller 16 dette året) plikter skal ta sitt vaskeskift. Dette arbeidet er pliktig! Dersom alle nå følger opp dette pålegget vil vi få et trivligere og renere treningsmiljø!

Les mer om reglene rundt vasking og se liste over hvem som skal vaske når i dette temaet.

[ vis innlegg ] ( 13641 visninger )

| 1 |