Stevnerapport Århus Open Cup 11.-14. februar 


Ny fin Danmarkstur med mye brytespenning!

I januars andre helg satt Lørenskog Bryteklubb i vei mot et nytt Danmarkeventyr, nemlig Århus Open 2016. Vi fikk mye moro, stevnelæring og tre rødkledde på pallen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2112 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 31. januar 


God sparring i et tøft stevne

Siste helgen i januar var det duket for Oslo Open. Dette er et stevne kun for aldersbestemte klasser med deltagelse fra mange nasjoner. Så her er det god matching å hente. Lørenskog-bryterne gjorde fin innsats som ga klubben fire pallplasser!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1982 visninger )
Stevnerapport Kolding Cup, Danmark, 14.-17. januar 


Flott Danmarkstur og to på pallen for klubben!

Midtveis i januar satt en gjeng ivrige Lørenskogbrytere snuten mot Danmark. Det ble en flott tur med danskebåten, hotell, stevne med god matching, badeland og en del mil bak rattet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2265 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 9. januar 


Lørenskog kjempet på matta i Halden

Lørdag 9. januar var både store og små fra klubben klar for å vise muskler på matta i Fredriksten Cup. Tolv bryteglade aktive samt trener, lagledere og foreldre utgjorde en fin Lørenskoggjeng. Det ble en fin dag, både på og av matta, for klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2011 visninger )
Stevnerapport OBK stevne for knøtter, bryteskole og nybegynnere 12. desember 


God læring for klubbens yngre utøvere

Dette var en travel helg for Lørenskog Bryteklubb. I tillegg til loddugnad på Triaden stilte klubben for et stevne kun for de yngste klassene arrangert av Oslo Bryteklubb. Stedet var Rommenhallen og her stilte Lørenskog en bra gjeng med ivrige brytere klar til innsats på matta.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2077 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 12. desember  


Gode penger til klubbkassa under julens loddugnad!

Lørdag 12. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Og det må vi absolutt si at de gjorde: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi sammen klart å selge ca 920 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2052 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet 5. desember 


Bryte- og sumomoro i KM i Kolbotn

Lørdag 5. desember inviterte Kolbotn I.L. til kretsmesterskap i bryting for Oslo- og Akershus brytekrets. Kretsmestere i bryting for G/P-12 og oppover skulle kåres. Det samme skulle også kretsmestere i sumobryting, en morsom underdisiplin som egentlig minner mest om kongen-i-ringen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2492 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 25. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

Det har vært en bra bryteskole denne høsten med opp mot 20 unge og ivrige deltagere. I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 13 elever (noe frafall pga sykdom og andre avslutninger) skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2600 visninger )
Danmarkstur til Herning og Lalandia 20.-22. november 


Super Danmarkstur, både på og av matta!

Nest siste helg i november var vi klare for Danmarkstur, nærmere bestemt stevne i Herning med besøk til Lalandia badeland og mye mer. Herning-tur er en gammel klubbtradisjon i LBK, så denne var moro å ta opp igjen! Dette ble en virkelig flott tur med god bryting på gutta i et tøft dansk stevne, god stemning og mye moro for liten og stor. Totalt fikk vi seks Lørenskogbrytere på pallen! Dette er teambuilding på sitt beste og burde friste enda fler til å melde seg på turer.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2228 visninger )
God stevnelæring i Kolbotn Cup 


Litt stang-ut i Kolbotn tross god innsats

Midtveis i november var det klart for en stor brytehelg i Kolbotn. Arrangementet Kolbotn Cup er en institusjon i bryte-Norge der de aller fleste klubber stiller og hvor vi også møter konkurranse fra en rekke land. Lørenskogs aktive gjorde fin innsats, men det ble litt stang ut for klubben rent poengmessig denne helgen. Men vi fikk med oss verdifull erfaring og hadde en fin klubbdag sammen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1895 visninger )
Stevnerapport Moss nasjonalt stevne 7. november 


Fin gjennomføring av klubben i Moss

Lørdag 7. november satt vi kursen for Moss og nasjonalt stevne. Vi manglet litt på påmelding denne gangen, klubben bør stille litt større tropp på neste stevne som er for små og store kombinert. Dog, vi var ikke alene om den situasjonen, da stevne hadde noe lav påmelding. Uansett, Lørenskog gjorde en fin gjennomføring med våres ni brytere selv om noen var uheldige å fikk få kamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2017 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 17. oktober 


Fin dag i Tærudhallen for Lørenskog Bryteklubb

Lørdag morgen 17. oktober var alt klart for årets utgave av Skedsmo Cup og en spent Lørenskog-gjeng samlet seg på langbordene som var satt ut for publikum. Vi var en stor gjeng på 15 aktive (noen måtte dessverre melde frafall pga sykdom samt at noen aldersbestemte var på landslagssamling) og mange foreldre og lagledere. Etter endt dag hadde vi fått mye god bryting, læring og fem medaljer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2348 visninger )
Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 11.-13. september 


Flott teambuildingstur og Lørenskog tredje beste klubb i Uddevalla!

Fredag 11. september var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. Klubben stilte en stor gjeng på rundt 35 personer, stort og smått, aktive og familie. Dette ble et fint startstevne for sesongen der de aktive fikk testet formen på matta. Vi ble belønnet med mange gode kamper, fem pallplasseringer, beste norske klubb og ikke minst: En flott tur med mange uteaktiviteter og bading der både de aktive og foreldrene hadde god anledning til å bli bedre kjent.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2558 visninger )
Flott sommerfest for klubben! 


Lørdag 30. mai var det duket for Sommerfest 2015

Vi hadde mye å feire denne dagen - dette har vært en kjempesesong for klubben med rekordmye aktiviteter. I den anledning inviterte vi alle i klubben, aktive med familier, store og små samt venner av klubben til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble godt oppmøte, dog sola kunne vært en mer fremtredende gjest. Det ble uansett en flott dag og kveld for alle, med god mat, underholdning, leker og sukkerspinn.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2970 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open, Gøteborg Cup 24.-26. april 


Rekordstor Lørenskoggjeng på Teambuildingstur i Gøteborg!

Etter en meget hektisk sesong var vi endelig klare for Teambuildingstur 2015 og avslutningsstevne i Gøteborg: Soft Touch Open. Dette er en av Europas største ungdomsturneringer og klubben stilte en rekordstor turgjeng på totalt 35 personer inkludert familie, lagledere og supportere - dette er ny rekord for denne turen! Det ble en flott helg for klubben men sportslig glede og læring, Liseberg og mye sosialt, både for store og små!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3206 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 11. april  


Flott gjennomføring og stor deltagelse i Lørenskog Cup 2015

Lørdag 11. april var det igjen tid for klubbens normalt sett største arrangement i løpet av brytesesongen: Vår egen Lørenskog Cup. Stevnet ble kort oppsummert meget godt gjennomført, vi begynner å få lang erfaring med å arrangere stevner nå. Alt gikk etter planen, vi fikk gode tilbakemeldinger og veldig god påmelding. Lørenskogbryterne koste seg på matta og klubben ble belønnet med 12 medaljer. Vi satt ny rekord på antall gjennomførte kamper: ca. 320 kamper på ca. 5,5 time (det sier litt)!

Totalt sett ble vi tredje beste klubb denne gangen (likt på antall poeng med andreplass, kun ett poeng bak beste klubb), og det var flott innsats av våres nesten 30 deltagere. Flott innsats var det også utenfor matta av klubben i sin helhet - en flott dugnadsgjeng.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3064 visninger )
Stevnerapport NM Ungdom og Junior 20.-22. mars 


Jevnt bra innsats i NM for Ungdom og Junior

Nest siste helg i mars var det duket for NM U/J i Sarpsborg holdt av Torp I.L. Fredag ettermiddag satte en kampklar Lørenskoggjeng i vei mot Sarpsborg klare for innsats på matta. Trener Patrick melder om en jevn bra innsats med resultat ca som forventet. Det ble tre nye medaljer på klubben denne helgen og en fin sosial tur for gjengen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2333 visninger )
HISTORIEN OM NM OG LANDSSTEVNET - Lørenskog 6.-7. mars 2015 TIDENES BESTE NM OG LANDSSTEVNE FOR PIKER OG GUTTER!

Tittelen over er kun én mange flotte tilbakemeldinger vi fikk fra våre gjester etter vårt arrangement Norgesmesterskapet G/P 15 og Landsstevnet G/12, Lørenskog 6. - 7. mars 2015. Denne kommentaren kommer fra Mattenkanten.no så den bærer en viss tyngde. Vi hadde som målsetning å skape det beste NM og Landssmesterskap bryte-Norge har sett, og basert på tilbakemeldingene vi har mottatt kan vi nok si at målsetningen ble nådd og vel så det.

Dette Bryteblogginnlegget har vi døpt "Historien om NM og Landsstevnet". Her kan du lese alt om arrangementet, fra tildelingen, planleggingen, finansieringen og selvfølgelig mye om selve arrangementet, dugnaden og klubbinnsatsen både på og utenfor brytemattene. Dette er det største arrangementet vår klubb har tatt på seg så det fortjener en litt større artikkel på Brytebloggen. I tillegg kan du se mange flotte bilder og vi minner også på den offisielle NM-videoen som nå ligger på YouTube.

Klikk på linken for å lese mer, se mange bilder og link til den offisielle videokavalkaden. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3973 visninger )
Stevnerapport Rallar Cup 28. februar 


To gull og én bronsje i Notodden

Helgen 28. februar var klubben klart for Notodden og Rallar Cup. Etter oppmøte lørdag morgen startet bilturen til Notodden med tretten Lørenskog-brytere og lagledere og supportere. Det ble en god dag på matta for klubben med medaljer, kamplæring og mange fine knøttekamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2300 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 23.-24. januar 


Gull og bronsje i Oslo Open

Etter innveiingen på fredag var alt klart for Oslo Open lørdag. Fra klubben stilte Kenneth, Adrian, Jørgen og André og Lørenskog Bryteklubb ble belønnet med to medaljer denne dagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2029 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>