En fin sommerfest og jubileum for klubben! 


Lørdag 24. mai var det duket for Sommerfest 2014 og 35-års-jubileum

Vi hadde flere ting å feire denne dagen: For det første, en kjempesesong, og for det andre, klubbens 35-års-jubileum. I den anledning inviterte vi hele klubben, store og små, til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble en flott og solrik fest med 60 påmeldte gjester. Ny rekord!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2601 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 25.-27. april 


Flott utenlandstur for klubben

Siste helga i april var det duket for klubbens store teambuildingstur til Gøteborg, Soft Touch Open og Liseberg med mer! Det har vært et tett program den siste tiden og flere var på klubbtur til Nederland helgen før, så reiselysten er det ingen ting å si på! Selv om det ikke ble medaljer i dette tøffe stevnet denne gangen var det fortsatt en flott tur for klubben både på og av matta! Vi var en stor gjeng som dro og faktisk nest største klubb på stevnet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4033 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 12. april 


Flott gjennomføring av eget stevne

Lørdag 12. april var det igjen tid for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen: Vår egen Lørenskog Cup. Kort oppsummert ble dette en suksess med mange gode tilbakemeldinger fra våre egne og ikke minst gjesteklubbene. Totalt sett ble vi nest beste klubb denne gangen og det var flott innsats av våres vel 30 aktive som stilte på matta. Flott innsats var det også utenfor matta av klubben i sin helhet - en flott dugnadsgjeng.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5209 visninger )
Stevnerapport NM ungdom og junior 28. - 30. mars 


Fire nye NM-medaljer til Lørenskog

Helgen 28.-30. mars var det endelig duket for NM for ungdom og junior i Kolbotn. Med fire deltagere i ungdoms-NM lørdag ble det hele tre pallplasseringer og en ny Norgesmester i klubben! Det ble også medalje for Lørenskog i junior-NM lørdag. Med totalt seks NM-medaljer inkludert medaljene fra NM for Landsstevnet for G/P12 og NM for G/P-15 har vi klart vårt sportslige mål. Det ble altså en god helg for Lørenskog Bryteklubb.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3799 visninger )
Stevnerapport Landsstevnet G/P-12 og NM G/P-15 22. mars 


Medalje og god innsats i Notodden

Det ble sølvmedalje og flere gode kamper i Landsstevnet for G/P-12 og NM for G/P-15. En fin tur og en flott gjeng og fremgang på matta for de aktive!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3486 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr Minicup 15. mars 


Mye moro på matta for klubbens yngste

Lørdag 15. mars reiste klubben til Kolbotn og Sofiemyrhallen. Har var det duket for et eget stevne for bryteskole, nybegynner og knøtt og Lørenskoggjengen dro nedover med en god gjeng på 11 glade brytere med support.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2377 visninger )
Stevnerapport DAK Cup 15. februar 


Store sportslige steg fremover for den yngre generasjon

Lørdag 15. februar var en stor Lørenskoggjeng klar for dyst på matta i Drammen. Med 20 påmeldte var vi nest største klubb på hele stevnet og klare for å vise oss frem. Mye bra innsats å se på de aldersbesteme bryterne og ikke minst ser vi at førstepartiet vårt igjen har tatt store steg fremover.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2435 visninger )
Stevnerapport Arctic Cup og breddesamling i Bodø 


Stevnerapport Arctic Cup og breddesamling i Bodø 31. januar - 02. februar

Daniel, Andre og Cathrine ble plukket ut til å være med på breddesamling og Arctic Cup i Bodø og selvfølgelig takket de ja til invitasjonen for å få enda mer kamptrening før NM. Det ble en flott helg med mye bryting, læring og god innsats under selve Arctic Cup.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2450 visninger )
Stevnerapport National stevne 25. januar 


Gøy på matta i Sarpsborg

Godt oppmøte av foreldre og deltakere under brytestevnet hos National. Vi var 15 brytere fra Lørenskog med hovedvekt i gruppen bryteskole og nybegynner. Mange flinke barn i flotte Lørenskog t-skjorter og defileringsdrakter, gjør at vi nå tar oss godt ut når vi er ute og reiser.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2145 visninger )
Stevnerapport Fredrikstencup 11. januar 


God læring i Halden

Lørdag 11. januar gjestet vi Halden A.K. og deres Fredrikstencup, et stevne vi har stilt opp på i mange år på rad. Det var en stor Lørenskoggjeng som satte snuten mot Halden tidlig denne lørdags morgen. Hele 18 spente brytere skulle til pers på matta. Det ble en fin dag for klubben med mye god læring.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2440 visninger )
Stevnerapport OBK Knøttestevne 1. desember 


Kjempedag for de yngste i klubben

Søndag 1. desember handlet alt om klubbens, og kretsens, yngste utøvere. Oslos Bryteklubbs Knøtte- og nybegynnerstevne er et flott arrangement der brytingens yngste står i fokus. Det ble en kjempedag på matta for klubben, god stemning og et stevne som ga mersmak. Lørenskog stilte med en rekordstor knøttegjeng med 18 påmeldte.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2344 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 16. - 17. november 


God motstand på matta i internasjonalt stevne

Etter innveiing fredag kveld var åtte av våres konkurransebrytere klare til dyst på matta i Kolbotn. Vi hadde flere gode kamper og seiere, samt én gullmedalje, men ellers litt stang ut. Dette er tross alt en internasjonal konkurranse og det var generelt høyt nivå på brytingen i år.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2576 visninger )
Mangler julegaveidé? 


Vær med å profiler klubben!

Årets julegave! Defileringsdrakta gjør oss synlige på stevner og viser hvor vi kommer fra. Dette bygger klubbfølelsen og vi oppfordrer alle til kjøpe drakta, slik at vi ser ut som en samlet gjeng på stevner, de andre klubbene er flinke til dette!

Klikk på lenken for å lese mer om størrelser og bestilling Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3123 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 27. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene og for de som ønsket fra førstepartiet. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden med da 13 aktive som gikk opp til knappen med spente foreldre som publikum..

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1172 visninger )
Stevnerapport Kråkecup 9. november 


God kampøving i Moss

Denne lørdagen stod en glad Lørenskoggjeng klar på matta i Moss, de yngste for å få god kampøving og de eldre for å teste formen mot Kolbotn Cup påfølgende helg.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4882 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet 20. november 


Lørenskog ble Beste Klubb i årets kretsmesterskap!

Med totalt 3 gull og ni sølv gikk det veien for Lørenskog i årets kretsmesterskap. En gull- og fem sølvplasseringer ble høstet i sumo-delen av mesterskapet (toppbildet). Moro å se Lørenskoggjengen i bleier! I bryting ble klubben premiert med to gull og fire sølv. Lengst av alle kom Kim som ble kretsmester i både bryting (53 kg) og sumo. Moa ble kretsmester i sumo. Vi gratulerer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2373 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 19. oktober 


Bra stevnegjeng på Skedsmo Cup

Lørdag 19. oktober stilte klubben i årets Skedsmo Cup. Det var en bra stevnegjeng vi stilte med 16 store og små aktive pluss lagledere og support. Mye bra innsats på matta og til klubben ble premiert med to førsteplasser og en tredjeplass.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2376 visninger )
Stevnerapport Nordic Youth Team Competition 2013 - 5.-6. oktober 


Oslo og Akershus Brytekrets brøyt til sølv i Nordic Youth Team Competition 2013!

Lørdag og søndag 5.- 6. oktober var det duket for nordisk interkretsstevne i lagbryting i Lørenskoghallen. Dette er en spennende form for brytekonkurranse der inviterte brytekretser stiller et fullt ungsdomslag (10-18 år) med sine beste brytere i 12 vektklasser (32-85 kg.) Oslo og Akershus gikk nesten helt til topps og kunne notere seg sin beste plassering på en årrekke!

Klikk på linken for å lese mer og se masse gode bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5776 visninger )
Stevnerapport National 28. september 


God læring i Sarpsborg

Denne lørdagen var det stevne i Sarpsborg som stod for tur. Vi var en mindre stevnegjeng en vanlig pga høstferie men det ble en bra matta med god læring uansett.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2372 visninger )
Stevnerapport Kickoff-tur Uddevalla 6.-8. september 


Flott start for sesongen i Uddevalla

Fredag 6. september kl 14 var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Essostarsjonen klar for avreise til Sverige. Det ble et fint oppkjøringsstevne for sesongen der gutta skulle teste formen. Totaltsett også en flott tur med mye godt vær og moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3180 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>